Pauwau Showjumpers

Tervetuloa

Pauwau Showjumpers on hulppeissa puitteissa Saksassa sijaitseva estepainoitteisia hannovereja sekä saksalaisia ratsuponeja kasvattava talli. Pauwau kuulostaa hieman hölmöltä nimeltä, josta tulee ennemmin mieleen joku pörröisiä poneja kasvattava talli, mutta tavoitteenamme on tuoda ja kasvattaa laadukkaita esteratsuja kilpailu- ja jalostuskäyttöä varten.

Pauwau sai alkunsa elokuussa 2019, kun allekirjoittanut keksi haluavansa estepuoliverisia. Eiväthän ne tietenkään koulupuoliveristen sekaan Wyrdaan mahtunut, vaan tarvittiin uusi talli. Joten kun Saksaan tuli hienot tilukset myyntiin, jotka sopivat kuin nakutettu suunnitelmiin, alkoi Pauwaun taival. Ensimmäiset asukkaat muuttivat 20.8.2019. Ratsuponit tulivat mukaan kuvioihin alkuvuodesta 2021.

Nerita

Yhteistyössä

Pauwau Showjumpers on tehnyt vuoden 2021 maaliskuusta lähtien yhteistyötä hannoverien osalta Gestüt Helmwaldin ja saksalaisten ratsuponien osalta Sycamore Poniesin kanssa. Yhteistyötä tehdään jalostuspuolella, sillä molemmilla on käytössään enemmän jalostusmateriaalia ja yhteisiä kasvattimyyntejäkin on silloin tällöin.