Pauwau Showjumpers

Pauwau Balvenie

EV-I
Lempinimi Bailey
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 25.12.2021
Säkä, väri 167cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0014
hevonen on täyttänyt 4 vuotta 25.01.2022

Kuvat © tallin omaisuutta

02/22 EV-I tilaisuus


Luonnekuvaus

Pauwau Balvenie on oman arvonsa tunteva tamma. Se on hieman nenäkäs ja nyrpistelee muille hevosille turpaansa, jos sen mielestä ne käyttäytyvät huonosti. Bailey on ihan kiltti, mutta vaatii arvolleen sopivaa kohtelua kaikilta käsittelijöiltä. Se vetääkin herneen sieraimeensa, jos kaikki ei mene ruunikon toiveiden mukaan. Se kyllä antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet mukisematta, kunhan sen kanssa ei käytä liian kovia otteita. Voisi sanoa, että Baileyta pidetään kuin kukkaa kämmenellä ja silkkihansikkaat käytössä.

Ratsuna Bailey on erittäin sähäkkä ja ei kovin monen käsiteltävissä. Se on kuin räjähtävä ruutitynnyri, joka räjähtää liian kovista avuista. Se on aina menossa innoissaan, mutta ei siedä yhtään liian kovia apuja. Ja suusta pienikin veto on ehdoton ei tämän hevosen kohdalla. Oikean ratsastajan kanssa Bailey meneekin oikein hienosti ja vain taivas on rajana. Ruunikko ei oikein jaksaisi keskittyä koulutuuppailuihin, mutta esteillä sen keskittymistä ei horjuta mikään. Kun yhteistyö sujuu, se on aivan lyömätön. Bailey on nopea, mutta varovainen hyppääjä. Sillä ei vauhti kasva ikinä sellaiseksi, että tulisi huolimattomuus puomeja. Sen laukkaa saa myös koottua hyvin, joten tiukatkaan käännökset ei ole mikään ongelma.

Bailey on hyvin tarkka keiden kanssa ja vieressä se suostuu matkustamaan, joten sen kanssa kisareissut joudutaan suunnittelemaan vähän eri tavalla. Kun seurassa ei ole valittamista, se matkustaa ja lastautuu oikein hyvin. Reissussa tamma käyttäytyy ihan samalla tavalla kuin kotona, joten välillä se aiheuttaa hieman harmaita hiuksia. Kun kaikki on hänelle sopivalla tavalla, sujuu asiatkin ihan hyvin. Kisoissa on hyvin tarkkaa, kuka siellä selässä keikkuu. Muutaman ratsastajan kanssa voitto on melkein varma, kuin toisten kanssa ei päästä edes ensimmäisestä esteestä yli. Joten tarkkana tosiaan saa olla Baileyn kanssa jatkuvasti.

i. Bourbon Couture
hann, km, 170cm
EV-I
ii. Batman 71
ERJ-I
iii. Bastian v. Reinhold
iie. Leonie GER
ie. Caruana
ERJ-I
iei. Coronis
iee. Diamonde
e. Pauwau Killer Queen
hann, trn, 166cm
ei. Kansas
KTK-II
eii. Kaiden
eie. Cora
ee. Queensryche eei. Quarterflash
eee. Namika

00.00.0000 t. Pauwau (i. isä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 5 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 1910.98 Kuuliaisuus ja luonne 659.99
Hyppykapasiteetti 635.9 Rohkeus 615.09

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.