Pauwau Showjumpers

Castlewoods Nefertiti

meriitit
Lempinimi Titi
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 07.09.2018
Säkä, väri 166cm, tummanruunikko
Kasvattaja evm
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 130cm
Rekisterinumero VH19-011-0173
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Castlewoods Nefertiti, helpommin vain Titi, on vähän rämäpää. Välillä sen sukupuolesta voisi erehtyä, sillä tamma on hyvin tapaturma-altis ja aina menossa siellä missä tapahtuu. Kasvattaja oli huojentunut päästessään nuoresta tammasta eroon, sillä se tuntui olevan aina keräämässä haavoja ja vammoja. Titin haluaisi kaikki kääriä kuplamuoviin. Titi on kuitenkin helppo hoitaa, mitä nyt olisi aina syömässä hoitajansa vaatteet ja kaiken muunkin. Joten pipoista ja muista hatuista kannattaa pitää tämän tamman kanssa huoli.

Ratsastaessa Titillä on vain yksi vaihde ja se on täysiä. Ihan sama mitä tekee, tamma painaa melkein sen minkä jaloistaan pääsee. Silloin voi olla ylpeä itsestään, jos tamman saa kulkemaan hetkenkin rauhassa. Sileän tuuppailut tamma tekee häsläten läpi, joten kouluratsua siitä ei missään nimessä saa. Esteillä se menee lujaa, joten heikkohermoiselle se ei sovi. Titi hyppää kuitenkin yllättävän hyvällä tekniikalla, joten se onkin oiva peli aikaratsastukseen. Vähän pitää kuitenkin tammaa hillitä, sillä se nappaa kyllä helposti puomeja. Maastoon lähtö Titin kanssa on vähän uhkarohkeaa, mutta jos tykkää vauhdista ja ei haittaa hallitsematon hevonen, niin saa sitä kokeilla.

Matkustaminen sujuu Titiltä hämmentävän hyvin, tosin lastauksessa saa myös varoa, ettei se sähellä itseään rampilta alas väärästä kohtaa tai jotain muuta vastaavaa. Musta tamma viihtyy kisapaikoilla, sillä siellä tapahtuu. Missä tapahtuu, siellä Titi. Kisoissa Titi jotenkin ylittää itsensä, sillä se jopa malttaa kuunnella kuskiaan ja keskittyä. Se ei paahda täysiä rataa läpi, tosin verryttelyssä sillä on vielä talla pohjassa. Titin vahvuus on ehdottomasti kisat, joihin voi lähteä vaikka kotona olisi treenit mennyt aivan metsään. Yllättävä kyllä tamma on kaikista mielyttävin ratsastaa kisoissa.

i. Nemo
hann, trn, 170cm
ii. Navarone iii. evm
iie. evm
ie. Heartline iei. evm
iee. evm
e. Ascella
hann, m, 163cm
ei. Altair eii. evm
eie. evm
ee. Corellia eei. evm
eee. evm

02.07.2020 o. Pauwau Farao (i. Frontierland)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 8 / 7
Ominaisuuspisteet (ERJ) 3903.05 Kuuliaisuus ja luonne 2171.33
Hyppykapasiteetti 865.86 Rohkeus 865.86

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.