Pauwau Showjumpers

Pauwau Chester

meriitit
Lempinimi Chester
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 25.04.2021
Säkä, väri 168cm, rautias
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0126


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Pauwau Chester on melko monimutkainen tapaus. Sen käytös vaihtelee päivästä, tuulen suunnasta ja kuun asennosta riippuen. Tuntuu, että samanlaisia päiviä ei vain Chesterillä ole. Rautiaan mielenliikkeitä on mahdoton ennustaa. Toisena päivänä se on kaikkien käsiteltävissä, seuraavana päivänä se ei välttämättä siedä kuin tiettyä hoitajaa. Jokaisena päivänä odotetaan hieman pelonsekaisin tuntein, mikä on päivän meno. Hoitaessa sillä ei ole sen kummempia juttuja. Joko se antaa hoitaa oikein nätisti tai se yrittää näykkiä. Se on kuitenkin aika selkeä käytöksensä kanssa, vaikka se vaihteleekin. Se on joko käsiteltävissä tai ei ole. Chesterin mielestä mielialan vaihteluissa ei ole mitään ihmeellistä, ihmiset eivät vain juuri arvosta sitä.

Ratsastaessa pätee melko samat säännöt. Toisena päivänä ori on aivan huikea ratsastaa ja toimii kuin ajatus. Seuraavana päivänä voi olla, että se ei suostu tekemään mitään ja tekisi vain omia juttujaan. Puoliverisen vanhemmat eivät kumpikaan ole sileän ratsastuksen ystäviä ja ei ole Chesterkään. Huonona päivänä kouluratsastus on melko huono idea, koska ori keksii silloin vaikka mitä ratsastajansa pään menoksi. Vaikka Chester ei olisi ihan yhteistyökykyinen, esteiden hyppääminen tuntuu onnistuvan aina. Kyllä se esteistä menee yli, mutta ei tietysti niin helposti ja ei kyllä anna mitään virheitä anteeksi. Hyvänä päivänä se liitelee esteiden yli ja paikkailee tarvittaessa ratsastajaansakin.

Hieman yllättäen matkustajana Chester ei ole haastava. Se lastautuu kiltisti ja matkustaa oikein tyytyväisenä, sillä se nauttii kisojen ilmapiiristä. Orin kanssa on jopa kiva matkustaa, koska se tasoittaa sen käytöstä. Se viihtyy hyvin, kun maisema ja turvat vaihtuvat aina välillä. Se ei ihan joka kerta kisoissa ole täydessä terässä, ihan niin paljoa ei matkustelu vaikuta. Mutta kun hyvä päivä osuu kisapäivälle, tullaan kotiin ruusukkeiden kanssa.

i. Cardoso
hann, rnkm, 169cm
ii. Cantor iii. Carpe Noctum
iie. Vienna
ie. Evie iei. Elegants
iee. Fancyna
e. Weltraum Luxus
hann, rn, 167cm
ei. Weltall Lux eii. Weite Luxus
eie. Raum All
ee. Trauma GER eei. Das Uran
eee. Traumatologie GER

15.10.2021 t. Pauwau California Crush (e. Pauwau Columbine)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5603.06 Kuuliaisuus ja luonne 2129.41
Hyppykapasiteetti 1691.63 Rohkeus 1782.02

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.