Pauwau Showjumpers

Valiant Dragonlord

meriitit
Lempinimi Loordi
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 13.11.2015
Säkä, väri 163cm, tummanruunikko
Kasvattaja Valiant Warmbloods
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH16-011-0004
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Loordi on leppoisa tapaus, mutta sillä on muutama oma oikku. Se on helppo hoitaa, mutta tykkää nojata kavioita putsatessa hoitajaansa. Eikä se ole mitään kevyttä nojailua, vaan ihan melkein koko painollaan. Se myös tykkää kihnuttaa päätään hoitajan käsivarteen, joten siinäkin saattaa hieman tuntua. Muuten Loordi on helppo hoitaa ja varustaa. Se on kuin pikkupoika lähtiessään töihin, melkein pomppii innosta. Kun orin jättää taas yksin karsinaan, pitää muistaa laittaa alasalpa kiinni ja muutenkin huolehtia, että ovi on kiinni kunnolla. Muuten saattaa Loordi tepastella vastaan ihan väärässä paikassa.

Ratsuna Loordi on kovin yritteliäs, kunhan sen saa viriteltyä. Se on alkaan hieman kankea ja laiska, mutta kun sen saa heräteltyä oikeasti hommiin, se on oikein näppärä ratsu. Ori vaati hieman herkistelyä avuille, mutta kun sen saa vireeseen, se suorittaa mitä vain oikein hienosti. Ja liikettäkin pojalta löytyy, joten siitä olisi melkein kouluradoillekin. Jos koulukiemurat eivät olisi Loordin mielestä niin tylsiä. Esteillä se kääntyy toisinaan jopa sen kuuluisan kolikon ympäri ja vauhtiakin löytyy, kun vain tietää mistä naruista vedellään. Maastossa ori on kiva ratsu, sillä se menee juuri sitä vauhtia kuin pyydetään. Se ei säiky melkein mitään, paitsi muovipussit tappaa pieniä oreja.

Lastaukset ja matkustamiset ei ole Loordille mikään ongelma, se itseasiassa tykkää päästä uusin paikkoihin. Niissä on aina uutta ihmeteltävää ja yleensä hälinä päällä, mikä sopii Loordille oikein hyvin. Ja tietysti reissuissa on kiva yrittää päästä itsenäisesti tutkimaan paikkoja, joten tämä pieni houdini kannattaa pitää aina kunnolla kiinni. Mielellään, että aina joku ihminen löytyy narun varresta. Kisoissakin ori tarvitsee aika paljon herättelyä, mutta kun sen saa vauhtiin, ei sitä pysäytä mikään radalla. Usein ori tuokin ruusukkeita kotiinviemisinä.

i. Dragonborn
hann, m, 164cm
YLA2, ERJ-II
ii. Dragon Soul iii. Dragon Mind
iie. Selen
ie. Verena iei. Rambert
iee. Vernira
e. June Alive
hann, prt, 160cm
ei. WR Mr. Bodacious eii. Lee's King
eie. Marietta Whirlwind
ee. Princess Patricia eei. Royal Breeze
eee. Bird Herrell

20.01.2021 o. Pauwau Dragonslayer (e. Dragonblood)
27.05.2021 o. Dragomir v. Helmwald (e. Panthera v. Helmwald)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5694.86 Kuuliaisuus ja luonne 2895.64
Hyppykapasiteetti 1399.61 Rohkeus 1399.61

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.