Pauwau Showjumpers

Tervetuloa

Pauwau Showjumpers on hulppeissa puitteissa Saksassa sijaitseva estepainoitteisia hannovereja sekä saksalaisia ratsuponeja kasvattava talli. Pauwau kuulostaa hieman hölmöltä nimeltä, josta tulee ennemmin mieleen joku pörröisiä poneja kasvattava talli, mutta tavoitteenamme on tuoda ja kasvattaa laadukkaita esteratsuja kilpailu- ja jalostuskäyttöä varten.

Pauwau sai alkunsa elokuussa 2019, kun allekirjoittanut keksi haluavansa estepuoliverisia. Eiväthän ne tietenkään koulupuoliveristen sekaan Wyrdaan mahtunut, vaan tarvittiin uusi talli. Joten kun Saksaan tuli hienot tilukset myyntiin, jotka sopivat kuin nakutettu suunnitelmiin, alkoi Pauwaun taival. Ensimmäiset asukkaat muuttivat 20.8.2019. Ratsuponit tulivat mukaan kuvioihin alkuvuodesta 2021.

- Nerita

@ - PAUW3194


Tulevat tähdet

Pauwaussa kasvatetaan hannovereja ja ratsuponeja esteradoille suurella sydämellä. Käy vilkaisemassa, millaisia kasvatteja meiltä löytyy.

Kasvatus

Viimeksi palkitut

Senni palkittiin ERJ-I 03/21
Rubi palkittiin ERJ-I 03/21
Rianna palkittiin EV-II 03/21
Paku palkittiin ERJ-I 02/21
Drake palkittiin ERJ-II 02/21
Ciara palkittiin ERJ-I 01/21

Yhteistyössä

Pauwau Showjumpers on tehnyt vuoden 2021 maaliskuusta lähtien yhteistyötä hannoverien osalta Gestüt Helmwaldin ja saksalaisten ratsuponien osalta Sycamore Poniesin kanssa. Yhteistyötä tehdään jalostuspuolella, sillä molemmilla on käytössään enemmän jalostusmateriaalia ja yhteisiä kasvattimyyntejäkin on silloin tällöin.

28.2.2021 - Uusia asukkaita on saapunut tasaisin väliajoin ja Paku sekä Drake käväisivät esiintymässä laatuarvostelussa menestyksekkäästi.

17.1.2021 - Viime päivinä talliin on muuttanut neljä uutta tammaa ja yksi maskottiponi. Ensimmäisen hevosen matka on jo käynyt kohti laatuarvosteluja ja muutama muukin on jo lähellä päästä.

12.7.2020 - Pari uutta omaa kasvattia ja pari muutakin hevosta ovat kotiutuneet Pauwauhun! Kisoja, näyttelyitä ja hetken päästä laatuarvostelujakin kierrellään leppoisaan tahtiin.

10.9.2019 - Hevoset ovat hienosti aloitelleet kisauriaan ja ensimmäiset kasvatit ovat syntyneet!

20.8.2019 - Talli avasi ovensa, ensimmäiset hevoset muuttivat talliin.