Pauwau Showjumpers

Bubblicious

meriitit
Lempinimi Bubba
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (62,5%), ori
Syntymäaika 07.06.2020
Säkä, väri 145cm, musta
Maahantuoja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH21-029-0072


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Bubba on sellainen perinteinen riiviöponi. Missä tapahtuu, siellä Bubba. Musta poni on aina pahanteossa ja jos se ei ole pääjehuna, aivan varmasti se on muuten onnistunut livahtamaan mukaan. Ja jos joku on päässyt karkuteille, on varmaa, että Bubba löytyy karkuteiltä myös. Hoitaessa poni tykkää kiusata pieniä tyttöjä, mutta tomerat neidit saavat kyllä Buban kuriin. Sen kanssa ei saa antaa yhtään periksi, koska se hyödyntää tilanteen kyllä. Hoitaminen on aina vähän taitolaji, mutta kaikkien yllätykseksi suitsiminen on todella helppoa. Ehkä Bubba ajattelee, että hoitaminen on siinä ja sitten pääsee töihin.

Alkuun ratsuna poni on vähän löysä ja luistaa kyllä hommista, jos sen vain antaa. Bubbaa tarvitsee alkuun ratsastaa hyvin päättäväisesti, jotta sen saa hereille. Se onkin hieman diesel-tyyppinen, kuin taskuraketti. Mutta kun ponin saa vauhtiin, sitten sitä ei saakkaan jarrutettua. Koulutuuppailu on Buban mielestä kamalan tylsää, mutta siihenkin se taipuu, kunhan osaa pyytää. Välillä poni saattaa testailla ratsastajaansa pukittelemalla, mutta jos ei nyt ihan ensimmäisestä lennä alas, poni kyllä lopettaa nopeasti. Esteitä poni rakastaa ja se onkin sitten lopulta melkoinen opetusmestari esteillä. Bubba hyppää hyvin, tosin vauhtia sillä meinaa olla aina liikaa. Lasten kanssa ponia ei voi päästää maastoon paitsi taluttajan kanssa, sillä Bubba voi keksiä mitä vain.

Ori on melko näppärä matkustaja, se on niitä harvoja hetkiä, kun ponilla ei ole mitkään kujeet mielessään. Varsinkin jos ruokaa saa, niin Bubba on oikein tyytyväinen oloonsa. Se matkustaa hyvinkin rennosti ja ei ole moksiskaan juuri mistään. Perillä saa olla tosin tarkkana, sillä Bubba on taitava livahtamaan omalle tutkimusretkelle. Sitä ei aina ihan hyvällä katsota, sillä Bubba tykkäisi vieraille nättien ponitammojen luona.

i. Bubbly Boy
drp 50%
ii. Babycham hann iii. evm
iie. evm
ie. Connive nf iei. evm
iee. evm
e. Wordplay
drp 75%
ei. Sergent xx eii. evm
eie. evm
ee. Zooecium wpb 50% eei. xx
eee. wC

00.00.0000 t. varsa (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 6 / 5
Ominaisuuspisteet (ERJ) 2461.23 Kuuliaisuus ja luonne 814.14
Hyppykapasiteetti 852.87 Rohkeus 794.22

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.