Pauwau Showjumpers

Creep It Real

meriitit
Lempinimi Retku
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (75%), ori
Syntymäaika 08.06.2020
Säkä, väri 145cm, mustankimo
Maahantuoja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH21-029-0024


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Creep It Real on hiukan hämmentävä tapaus. Sen mielialat voivat vaihdella hyvinkin nopeasti aivan päinvastaiseen. Ensin se on innoissaan tekemässä jotain, seuraavaksi se sitten mököttääkin nurkassa. Retku on hyvin monimutkainen tapaus, mutta jos siihen jaksaa tutustua, pääsee sen sielunelämästä vähän perille. Vaikka kukaan ei pysykkään orin perässä. Eläinlääkäriä Retku ei voi sietää, mutta muut hoitotoimenpiteet sen kanssa sujuvat kyllä ihan hyvin. Vaikka se aloittaisikin mököttämisen kesken kaiken. Vaikka mielialat vaihtelevat jatkuvasti, se olisi silti aina innolla siellä missä tapahtuu. Retku ei haluaisi jäädä mistään paitsi, mutta onneksi ihan kaikkeen poniori ei pääse osallistumaan, vaikka kovin haluaisikin.

Retkun ratsastaminen on toisinaan mielenkiintoista. Se saattaa ensin olla hyvin herkkä ja eteenpäinpyrkivä, seuraavaksi sitten ollakin hieman laiska ja ei meinaa kuunnella. Retkun kanssa pitää vain jaksaa puskea läpi se mökötysvaihe, että poni palautuu taas iloiseksi ja innokkaaksi. Esteillä mieliala pysyy paremmin yllä, sillä hyppääminen on se lempihomma. Retkulla on hieman omanlaisensa hyppytyyli, mutta siinä ei sinänsä ole mitään vikaa ja puhtaasti se menee esteistä yli. Maastoilu on hieman riski orin kanssa, mutta pääasiassa se menee nätisti maastoillessa. Luonnon helmassa ei tule ihan niin herkästi mökötettyä, joten niin poni kuin ratsastajakin voi vain nauttia rauhassa.

Retku on vähän ilkeä muita kohtaan, joten se tarvitsee sopivan tarhakaverin. Se kiusaa pienempiä ja heikompia, joten sen kanssa on parempi laittaa joku vahvempi persoona, jottei kaveri jää orin jalkoihin. Rekassakin siis on syytä aina vähän katsoa, kenen viereen poni päätyy. Muuten sillä ei ole ongelmia lastauksessa ja matkustamisessa, eikä sen puoleen itse kisapaikoilla. Retkun mieliala pysyy yleensä helpommin korkealla kisoissa, sillä ori nauttii siitä fiiliksestä. Se tykkää myös esiintyä, joten se suorittaa paremmin kisoissa kuin kotona, joka on tietysti ihan mukavaa.

i. Nighttime Is The Right Time
drp (50%)
ii. Head In The Clouds ox iii. evm
iie. evm
ie. It's Time wB iei. evm
iee. evm
e. Born Wicked
conn
ei. Darker Than My Heart eii. evm
eie. evm
ee. Oh My Goth eei. evm
eee. evm

18.03.2021 t. Mochaccino Wau (e. Thai Spiced Latte)
12.05.2021 t. Sycamore Real Bad (e. 21 Bad Ideas)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 6 / 5
Ominaisuuspisteet (ERJ) 2465.05 Kuuliaisuus ja luonne 940.83
Hyppykapasiteetti 749.47 Rohkeus 774.75

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.