Etusivu Galleria Portfolio Info

Hinnasto ja ohjeet

Nettikuva vesileimalla, pidempi sivu 1024px 1,5€/kuva
Nettikuva ilman vesileimaa, pidempi sivu 1024px 3€/kuva
Painokelpoinen kuva, pidempi sivu 3000px 5€/kuva
Kuvan lisääminen sukupostiin 0€
Kotikuvaus Sovitaan tapauskohtaisesti

Hinnasto voimassa 26.4.2019 alkaen

Kun tilaat kuvia, muistathan mainita tapahtuman ja tiedot hevosesta, josta haluat kuvia nähdä. Saat nähtäväksesi kuvia, joista saat valita haluamasi. Kuvat lähetetään sähköpostilla, kun maksu näkyy tilillä. Tilatessasi ison määrän kuvia, voidaan niistä sopia sopiva könttäsumma. Jos hinnastosta puuttuu jotain tai haluat tietää jotain, kysy!

Kuvien yhteyteen tulee merkitä © kanelipulla.net, Instagramissa on laitettava häshtäg #kanelipullanet. Halutessaan voi myös merkitä @kanelipullanet.

Yhteydenotot sähköpostiin lotta@kanelipulla.net.

Kuvien käyttöoikeudet

Kaikkia minun ottamiani valokuvia suojaa Suomen tekijänoikeuslaki. Koskaan en myy täysiä oikeuksia kuviini, vaan ne pysyvät minulla. Kuvien käyttöä rajoittaa sanelemani ehdot tai erikseen sovitut. Kuvia ei saa väittää muiden ottamiksi, eikä niitä saa myydä eteenpäin.

Vesileimallisista kuvista vesileimaa ei saa poistaa. Kuvia ei myöskään saa muokata. Kuvien luvaton kopiointi ja käyttö on rikos, josta voidaan periä korvauksia 50€/kuva.

Kotikuvaukset

Kotikuvauksia voin tehdä Keski-Uudenmaan alueella sekä muilla lähialueilla. Huomaathan, että minulla ei ole vielä ajokorttia, joten olen täysin kyytien ja heikosti kulkevien julkisten varassa. Jokaisesta kuvauksesta sovitaan erikseen. Kuvauksen hinta sovitaan myös erikseen, riippuen millaisia toiveita kotikuvauksen tilaajalla on.