etusivu puoliveriorit puoliveritammat kasvatus

Tervetuloa

Se jonka mielestä timantit ovat tytön parhaita ystäviä, ei omistanut hevosta.


   

Wyrda Horses on pääasiassa koulupainoitteisia suomalaisia puoliverisiä kasvattava virtuaalitalli, mutta joukkoon on eksynyt myös muitakin otuksia. Esimerkiksi estepainoitteisia puoliverisiä ja kaiken painoitteisia poneja. Löytyy myös torinhevosia ja paria sorttia työhevosia. Wyrda sijaitsee Suomessa ja jos vielä tarkemmin halutaan paikka tietää, niin tallimme sijaitsee melko pienessä, kuvitteelisessa Karhunkorven kylässä. Wyrdan lisäksi kylässä ei olekaan kuin muutamia pieniä yksityisiä talleja, joten tallilla käy paljon paikallisia hevosihmisiä.

Wyrda on perustettu maaliskuun 21. päivä vuonna 2014. Aluksi talli kulki nimellä Wyrda Sporthorses, mutta kun joukossa alkoi olla niin monia muitakin kuin urheiluhevosia, niin nimeksi vaihtui Wyrda Horses. Aikojen alussa kasvatusrotuna piti olla vain suomalaiset puoliveriset ja muista roduista yksittäisiä varsoja. Myös sijainti on vaihdellut, aluksi oltiin Suomessa, sitten Hollannissa ja sitten muutettiin takaisin Suomeen nykyiseen paikkaan.

Yhteyden saa sähköpostilla

Nerita (VRL-12557)

WYRD6610, NOK


Sivut päivitetty viimeksi 3.2.2018

Suosittelemme

Yhteistyössä

Uusimmat päivitykset

Shadow
Hukkapuro
Zonjiet Stud
Serellenders
Coco Warmbloods
Delicate Warmbloods
Valiant Warmbloods
Roscoe Yard
Defective
3.2.2018 - Pitkän hiljaiselon jälkeen Wyrdassa alkaa puhaltamaan uudet tuulet, ei välttämättä kovin vauhdikkaasti, mutta hiljalleen yritetään saada Wyrda taas eloon.
Tutustu myös muihin hevosiin!
Muistoissa
Muut asukkaat
SISÄLTÖÄ Tekstit, ellei toisin mainita © Nerita
Ulkoasu © NM.
Ulkoasun kuvat © BK-Horses

Virtuaalitalli | A sim-game stable