Banzai Dressage

Ducksinarow

Kuvat © Fee-Fotografie

LempinimiIna Maahantuoja Nikki
Rotu, sukupuolihannover, tamma OmistajaNerita VRL-12557, Banzai Dressage
Syntymäaika19.08.2020 PainotusKouluratsastus
Säkä, väri166cm, ruunikko KoulutustasoGrand Prix
Rekisterinumero VH22-011-0068
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.0000


Luonnekuvaus

Kun mä näin myynti-ilmoituksen Inasta, mä olin jo myyty. Ruunikko ihastuttaa luonteellaan jokaisen, joka sen kanssa on missään tekemisissä. Se on henkeen ja vereen kilparatsu, kotona se on rauhallinen ja vähän mitäänsanomaton, mutta kisapaikoilla tämä hevonen herää eloon ja muuttuu ihan eri hevoseksi. Tamma on kiltti hoitaa, se vain seisoo paikoillaan niin kauan kuin on tarve. Ei se pahakseen pistä rapsutteluja ja herkkuja, mutta ei niitä itse lähde kerjäämään.

Kuten sanottu, on Ina kotona vähän mitäänsanomaton. Aina se ei näytä Grand Prix -tason ratsulta kotikentällä, sillä sen askeleista puuttuu tietty lennokkuus. Tamma tekee kyllä hienosti töitä, on herkkä ratsastaa ja sitä rataa. Se vain tarvitsee kisatilanteen, että siitä saa kaiken irti. Teknisesti se suorittaa kaikki liikkeet hienosti, kaikki melko tasaisesti. Sillä ei ole mikään liike vahvempi tai heikompi. Ina hyppää mielellään pieniä, niissäkin sillä on tekniikka kunnossa. Mitään paloa sillä ei ole esteille, mutta mielenvirkistykseksi ne on juuri sopivaa hommaa. Maastoilu on hannoverin mieleen, yksin tai kavereiden kanssa. Rauhalliset käyntimaastot ovat enemmän sen juttu, mutta sopivalle päälle sattuaessaan osaa sekin painella melkoisella vauhdilla.

Lastaamisessa ei Inalla ole mitään ongelmia, koska se yleensä tarkoittaa sitä, että pääsee kisoihin. Tamma nauttii kilpailuympäristöstä täysin ja sille sopisi matkusteleva elämä oikein hyvin. Se saattaa hieman tanssahdella taluttaessa, vaikka ei ole oikeasti lähdössä mihinkään. Se rakastaa esiintymistä, joten ei ole ihme, että se nauttii olostaan tällättynä valkoisten aitojen sisäpuolella. Siellä kyllä löytyy lennokkuutta askeleisiin ja ne jotka ovat nähneet Inan kotitreeneissä, joutuvat yleensä hieraisemaan silmiään. Aika moni on ollut yllättynyt, että kyseessä edes on sama hevonen kuin kotona.

 
i. Darkwingduck
hann
ii. Duckface iii. evm
iie. evm
ie. Daisy Chain iei. evm
iee. evm
e. Rowline
hann
ei. Rowley eii. evm
eie. evm
ee. Tennessee eei. evm
eee. evm

14.09.2023hann-t. Banzai Glitter Raini. Goldschmidt VH23-011-0389
25.07.2023hann-t. Banzai Venetian Ducki. Voodoo VH23-011-0212

Kilpailutulokset

Kouluratsastus vt. 10 / 10 Ominaisuuspisteet (KRJ) 6697.05
Kuuliaisuus ja luonne 3455.79 Tahti ja irtonaisuus 3241.26

28.02.2023 KRJ-Cup Banzai - GP 3/98


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.