Banzai Dressage

Remillard v. Helmwald

PSB-II, KV-II
Kuvat © Fee-Fotografie

LempinimiRemu Kasvattaja Gestüt Helmwald
Rotu, sukupuoliholstein, ori OmistajaNerita VRL-12557, Banzai Dressage
Syntymäaika29.07.2022 PainotusKouluratsastus
Säkä, väri170cm, rautias KoulutustasoGrand Prix
RekisterinumeroVH22-044-0064
hevonen on täyttänyt 4 vuotta 29.08.2022

lokakuu 2022 KV-II - tilaisuus
toukokuu 2023 PSB-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Remillard v. Helmwald saapui Banzaihin, kun etsin holsteinvahvistusta talliin. Tämä valinta oli helppo ja sitä ei ole tarvinnut katua. Remu ei ole mikään remuaja, vaan aina pienestä pitäen se on ollut kovin hyväkäytöksinen ori. Se on tykännyt oppia uusia asioita ja omaksuu ne nopeasti. Se osaakin paljon temppuja, kuten antaa hoitajalleen pusun. Taluttaessa se tulee ihan ihmisen tahtiin. Vaikka olisi kuinka ihana tamma edessä, se ei rynni taluttajan päältä. Se tulee hämmästyttävän hyvin toimeen muiden orien kanssa, eikä lähde tappeluinin mukaan. Se ei ole kuitenkaan mikään pahnanpohjimmainen, vaan on aika korkeallakin laumassa.

Hoitaessa Remu on yksinkertaisesti helppo. Se seistä nököttää juuri siinä, mihin se laitetaan. Rautias väistää pienestä pyynnöstä aina kun tarvitsee ja jatkaa sitten paikoillaan seisomista. Se tykkää harjaamisesta, joten sitä saisi harjata vaikka kuinka kauan. Sille ei ole myöskään tuota ongelmia peseminen, klippaaminen, erilaiset eläinlääkärin toimenpiteet ja Remu on myös yksi kengittäjän lempiasiakkaista. Ori nimittäin jaksaa pitää jalkoja itse ylhäällä oikeastaan koko kengityksen, eikä hievahdakkaan ennen luvan saamista.

Ratsastaessa sitten löytyy se tulisempi puoli. Remu on kunnon kilparatsu, joten kun mennään niin mennään. Jo alkukäynneissä se pistää parastaan ja olisi kovasti menossa. Rautias on hyvin menevä tapaus ratsastaessa ja pidätteet tulevat kyllä tarpeeseen. Kun orin saa rennoksi ja vähän rauhoittumaan, siitä kuoriutuu kuin itsestään hieno kouluhevonen. Remun bravuuri on kaikki paljon kokoamista vaativat tehtävät, joissa se joutuu hieman miettimään. Lisätyt askellajit taas eivät ole orin vahvin puoli, joten niissä se tarvitsee apua. Esteitä Remu tykkää hypätä silloin tällöin mielenvirkistykseksi ja maastossa se osaa rentoutua, joten ne tekevät suorittajatyyppiselle orille aina välillä oikein hyvää.

i. Rembrandt
holst, rt, 170cm
KTK-II, KV-II
ii. Raveldi
KTK-III
iii. Rashick
iie. Ravanna
ie. Beatrice
KRJ-I, YLA2, KTK-III, KVJ AB
iei. Ramcis
iee. Believe in Miracles
e. Crystal v. Helmwald
holst, rt, 168cm
ei. Ch Crushcrushcrush
KTK-II, KRJ-I, YLA2
eii. Countdown
eie. Coolcoolercoolest
ee. Strasbourg Sky eei. Barrington Sky
eee. Lemonade

Kilpailutulokset

Kouluratsastus vt. / Ominaisuuspisteet (KRJ)
Kuuliaisuus ja luonne Tahti ja irtonaisuus

28.02.2023 KRJ-Cup Banzai - Int I 2/65

Näyttelyt

15.01.2023 VSN Valmarya, Ridden Reserve Champion tuom. Nintsu


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päivkirjamerkintä (kirjoittajana omistaja)