Pauwau Showjumpers

Festive Couture

Lempinimi Fere
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 04.01.2024
Säkä, väri 166cm, tummanruunikko
Kasvattaja Couture Sporthorses
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH24-011-0123
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 04.04.2024

Kuvat © Fee-Fotografie


Luonnekuvaus

Festive Couture on kaikesta turhan tarkka hevonen. Kaikki pitää olla juuri oikein eikä melkein, muuten tammalla menee kuppi nurin. Sen kanssa on toisinaan vähän hankalaa elää, mutta pitääpähän ihmiset rutiineissaan kiinni ja paikat siistinä, sillä ylimääräinen tai väärässä paikassa oleva asia voi saada tamman pois tolaltaan. Fere on siis helposti raskas, mutta onneksi se on hyvä hyppääjä. Hoitaessa se on kiltisti, kunhan kaikki menee sen halujen mukaan. Hoitajat ja eläinlääkärit, kengittäjät ja niin edelleen on parasta pysyä melko muuttumattomina. Tärkeiden kisojen alla ei kukaan vieras käy lähelläkään Fereä, sillä tällä menee aikaa tutustua uusiin ihmisiin. Kun tähdet ja kuu on oikeassa asennossa, kaiken saa kyllä tehdä normaalisti.

Ratsastaessa Ferellä on pari vakiratsastajaa, koska yllätys yllätys se on hyvin tarkka myös miten sitä ratsastetaan. Liian kovat tai epäselkeät avut ovat huonoja tämän tamman kanssa, sieltä voi äkkiä tulla alaskin jos tekee jotain isompaa väärin. Kun avut ja ratsastustyyli on oikein, toimii Fere kuin ajatus. Sillä on upeat liikkeet ja vielä hienompi hyppy, kunhan sen vain saa toimimaan. Hannover tykkää teknisistä tehtävistä ja tylsistyy helppoihin harjoituksiin helposti, joten siinä vielä vähän lisähaastetta tämän tamman kanssa. Maasto on ainoa paikka, missä vähän Fere sietää paremmin erilaisia ratsastajia, mutta silloinkin puhutaan käyntimaastosta.

Yllättävä kyllä, Fere on melko hyvä matkustaja. Se on tarkka kenen vieressä suostuu olemaan ilman riehumista, mutta muuten se matkustaa nätisti. Vieraissa paikoissa se on rennompi ja hujan hajan olevat tavarat ei haittaa. Kodin ulkopuolella voi vaikka räjähtää pommi, ilman että Fereä kiinnostaisi. Oikean ratsastajan kanssa tamma on kisoissa kunnon ruusukehai, mutta se voi myös tehdä sen, että ei ylitä edes yhtäkään estettä radalla.

i. Feuersturm
hann, trn, 164cm
ii. Feuerherz iii. Feuerzauber
iie. Silberherz
ie. Rosentier iei. Rosenkavalier
iee. Wolkenreigen
e. Sweet Vendetta
hann, trn, 171cm
ei. Sour Revolution eii. Seventh Sin
eie. Atlantis
ee. Verona eei. Vicarious
eee. Jolia

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Hevonen on liian nuori kilpailemaan tai siltä puuttuu 3-vuotispäivämäärä profiilistaan.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. /
Ominaisuuspisteet (ERJ) 1671.4 Kuuliaisuus ja luonne 583.92
Hyppykapasiteetti 556.04 Rohkeus 531.44

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.