Pauwau Showjumpers

Gangsters Don't Crymeriitit

Lempinimi Surku
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 11.11.2020
Säkä, väri 165cm, ruunikko
Kasvattaja evm
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0114
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © Benny De Ruiter

Luonnekuvaus

Surku on sympaattinen ja hauska ori. Se on aina hieman ollut hidas oppimaan, mutta on oppinut kuitenkin. Se vaatii useita toistoja joka asiassa, jotta tajuaa mistä on kyse. Välillä siitä myös huomaa, että sillä on vähän pitkät piuhat. Se saattaa reagoida asioihin vähän jäljessä. Surku on kuitenkin kaikkien kaveri, ainakin haluaa olla. Hoitaessa se sörkkii turvallaan hoitajaa ja jos sille jättää jotain tavaroita esille, se rupee mutustelemaan niitä. Monesta hevosesta poiketen, klippaaminen on Surkun lempiasioita, ehkä se ei tajua asiaa kunnolla. Muutenkaan se ei ole moksiskaan mistään hoitotoimenpiteistä.

Ratsastajalta vaaditaan paljon hermoja, kun mennään Surkulla. Ori ei kykene mihinkään hirveän monimutkaisiin juttuihin, ainakaan suorilta käsin. Ruunikon kanssa kannattaa tehtävät purkaa pieniin osiin, jotta ori saa homman ideasta kiinni. Koululiikkeet ovat sille hankalia ja se ei aina aivan ymmärrä, mitä siltä halutaan. Kun kärsivällisesti pyytää ja jaksaa tehdä, saattaa Surkukin jossain vaiheessa tajuta. Esteillä se sen sijaan loistaa ja se ymmärtää kaiken heti, joten ei se ihan toivoton tapaus ole. Surkulla ei mene vaativampienkaan tehtävien kanssa jalat solmuun, kun mennään esteitä. On vaikea uskoa sen olevan sama hevonen kun muulloin. Maastossa ori on melko turvallinen ratsu, sillä jos se säikkyy jotain, tulee se melko viiveellä.

Hölmö oripoika lastautuu kiltisti oikeastaan aina, se ei ole koskaan pistänyt vastaan lastatessa. Se on kuin innostunut pikkupoika päästessään reissuun, oli se sitten minne vaan. Vieraissa paikoissa Surkulla riittääkin ihmeteltävää, koska se haluaisi päästä tutkimaan kaikkea ja osallistua kaikkeen. Se tarvitseekin yleensä rauhallisemman paikan, jotta kaikki energiat ei ole käytetty jo ennen kisoja. Ratsastaessa se on tismalleen samanlainen kun kotona, se nauttii täysin siemauksin kilpailla esteillä.

i. Goner
hann
ii. Guns For Hands iii. evm
iie. evm
ie. Music Is My Disguise iei. evm
iee. evm
e. Obsession
hann
ei. Over You eii. evm
eie. evm
ee. Way You Know Me eei. evm
eee. evm

00.00.0000 o. Pauwau (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5755.93 Kuuliaisuus ja luonne 1948.9
Hyppykapasiteetti 1995.63 Rohkeus 1811.4

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.