Pauwau Showjumpers

InyourdreamsEV-II

Lempinimi Inna
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 15.07.2022
Säkä, väri 163cm, musta
Kasvattaja Asgard Sporthorses
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0217
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 15.07.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

08/22 EV-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Inyourdreams on kaikkien kaveri ja hyvin lempeä tapaus. Se tulee omalta puoleltaan kaikkien kanssa toimeen ja välttelee konflikteja. Se on todella helppo käsitellä maastakäsin, sen voisi antaa vaikka pikkulapselle ja Inna seuraisi tätä maailmantappiin. Inna rakastaa herkkuja ja rapsutuksia, joiden parissa se voisi viettää vaikka tuntikausia. Ihan ehdoton lempiherkku tamman mielestä on minttukarkit, joita melkein kaikki ovatkin oppineet kantamaan mukana.

Hoitaessa Inna on vain yksinkertaisesti helppo. Sen saa harjata miten vain, se nostaa kaviot kiltisti ja pitää ne ylhäällä. Sitä ei kiinnostaisi, vaikka harjaa tultaisiin sen selkään letittimään. Tätäkin on muutamaan kertaan kokeiltu, että hyvin toimii. Jakkaralla keikkuva lapsi ei ole mikään ongelma. Varusteet sille saa helposti päälle, eikä Inna pistä vastaan missään vaiheessa. Ilme ei edes värähdä kun satulavyötä kiristetään, vaan alahuuli lerpattaa melkein maassa asti. Ikävämmätkin hoitotoimenpiteet Inna antaa tehdä, jos se jostain kiukuttelee, se melkein tarkoittaa kipua jossain.

Ratsastaessa Inna ei olekaan ihan niin helppo, vaikka ei se mikään ilkimyskään ole. Se vaatii ratsastajaltaan paljon, se ei tee yhtään mitään ilmaiseksi. Siinä mielessä tamma on hyvä opetusmestari, koska se ei tee mitään ratsastajan puolesta. Kun ratsastaja osaa pyytää mitä tahtoo, tekee Inna sen intoa puhkuen. Sileällä sillä on ihan hienot liikkeet, mutta hyppytyyli sillä on kaunista katseltavaa. Tamma muuttuu herkästi kovaksi suusta, joten siellä ei saisi yhtään vetää. Vauhtiakin pitää vähän osata säädellä, koska jos jarrut lakkaavat toimimasta, Inna tekee niin kuin itse näkee parhaaksi. Ja se saattaa olla, että mennään aika täysiä. Maastossa Inna innostuu herkästi ja siinä onkin sitten pitelemistä. Joku rauhallinen kaveri maastoon on yleensä suotavaa ottaa mukaan.

i. Ch Icanbolt
hann, m, 165cm
KTK-II
ii. Icannot iii. Icanjump
iie. Super Not
ie. Free Rhythm iei. Freedom
iee. Rhytmical
e. Tokyo Story
hann, rt, 162cm
ei. Tokyo Drift eii. Toy Universe
eie. Better Luck Tomorrow
ee. Black And Poisonous eei. Bugatini
eee. Ever Fallen In Love

00.00.0000 t. varsa (i. isä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 9 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 4772.33 Kuuliaisuus ja luonne 1626.07
Hyppykapasiteetti 1537.66 Rohkeus 1608.6

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päiväkirjamerkintä (kirjoittajana omistaja)