Pauwau Showjumpers

Renée Lind KTK-II, EV-II

Lempinimi Renee
Rotu, sukupuoli holstein, tamma
Syntymäaika 05.03.2023
Säkä, väri 167cm, rautias
Kasvattaja Lingård
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH23-044-0064
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 05.05.2023

Kuvat © Benny de Ruiter

08/23 KTK-II tilaisuus
08/23 EV-II tilaisuus


Luonnekuvaus

Renée Lind ihana tamma niin ulkonäöltään kuin luonteeltaakiin. Rautias ei ole koskaan käyttäytnyt huonosti ja ihan pienestä pitäen se on oppinut kaiken nopeasti. Tamma tuntuu myös mukautuvan tilanteeseen ja käyttäytyy sen mukaan. Kun sitä tarvitaan, se on rauhallinen viilipytty. Kun taas lähdetään aikaratsastusluokkaan, mennään niin vauhdilla kuin tarvitsee. Reneetä ei voi muuta kuin rakastaa, niin ihana se kaikin puolin on. Ja onhan ne nyt hirveän nätti raudikko merkkeinensä.

Hoitaessa se olla möllöttää paikoillaan ja siirtyy kun pyydetään. Sen voi hoitaa vaikka karsinan ovi sepposen selällään ja irti, eikä se lähde siitä mihinkään. Vaikka sen jättäisi siihen siksi aikaa, että hakee varusteet, löytyisi tamma paikoiltaan karsinasta. Kaiken se antaa tehdä hienosti. Taluttaessa se menee juuri sinne minne pyydetään ja sillä vauhdilla kuin halutaan. Tuntuu siltä, että vaikka pommi räjähtäisi vieressä, Renee ei hötkyilisi. Se on läpikotaisin kiltti ja sitten voikin huolestua, jos ei ole. Se matkustaa nätisti ja tulee toimeen kaikkien hevosten sekä ihmisten kanssa. Se myös tykkää kaveerata tallikoiran kanssa.

Ihan täysi tossukka ei Renee ole, sillä ratsastaessa siitä alkaa kuoriutua se kilpahevonen. Tamma osaa olla kipakka ja nopea tarvittaessa, eli yleensä esteillä. Sileäntyöskentely on vähän tylsää, mutta kyllä sekin menettelee tamman mielestä ja sillä on ihan kivat liikkeet. Se hyppää aina innoissaan ja voimaa löytyy, pienempiin esteisiin tulee yleensä kunnon ilmavara. Kavaletit ja puomit ovat vähän raudikon mielestä turhia, sillä kunnon hyppyjä ne olla pitää. Renee on herkkä ja ei siedä ylimääräistä heilumista selässä. Kun tamman kanssa saa homman toimimaan, ei ratsukkoa pysäytä mikään ja meno näyttää sivusta aivan upealta.

i. Jetsetter Ark
holst, rt, 167cm
KTK-II, ERJ-I, EV-II
ii. Jepard iii. Jerome
iie. Rhina
ie. Peregrin iei. Korado
iee. Petschova
e. Élodie de Llívia
holst, m, 169cm
KTK-I
ei. Don Darcy
VH06-099-0199
KTK-II, ERJ-I
eii. Plénitude
eie. Un-Je-Sais-Tout
ee. Ch Esperanta
KTK-II
eei. Cedric
eee. Epona

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6610.91 Kuuliaisuus ja luonne 2378.4
Hyppykapasiteetti 2116.76 Rohkeus 2115.75

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.