Pauwau Showjumpers

Secret Hideawaymeriitit

Lempinimi Hiisi
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 09.10.2020
Säkä, väri 168cm, ruunikko
Kasvattaja evm
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0113
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Hiisi on vähän rasittava tapaus, se on sellainen hormonihuuruinen teinipoika, jota kiinnostaa vain tytöt. Kotona sen saakin pitää kaukana tammoista, melkein ratsastamisetkin suunnitellaan niin, ettei tammoja ole samaan aikaan maneesissa tai kentällä. Ruunikko tarhaa perimmäisessä nurkassa kunnon aidoilla varustetussa tarhassa, sillä muuten se tulisi aidoista läpi. Muita oreja Hiisi ei voi sietää, paitsi ponibestistään, joka onkin sen tarhakaveri. Hoitaessa kannattaa olla ripeä, sillä ori olisi kokoajan menossa ja meinaa talloa varpaille malttamattomana. Muuten se ei mitään tee hoitaessa, kunhan haluaisi päästä jo menemään.

Ratsuna Hiisi on melkoisen innokas ja olisi lentelemässä joka suuntaan. Se kerääkin iloisesti pöllöenergiaa vapaapäivistä ja silloin melkein saa pelätä henkensä puolesta. Ruunikolla on myös melko kevyt etupää, joten se harrastaa pystyynhyppimistä jos kokee, että häntä rajoitetaan liikaa. Kun Hiisi keskittyy hommiin, on se kuitenkin ihan miellyttävä ratsastaa. Se omaa hieman erikoisen hyppytyylin, mutta se hyppää kuitenkin puhtaasti ja silti siististi. Orilla on iso laukka-askel, jota se ei hirveän helposti kokoa, jonka takia tiukat käännökset on tälle hevoselle vaikeita. Maastoratsuna Hiisi on vauhdikas, joten se tarvitsee pelottoman ratsastajan jos haluaa mennä muutakin kuin käyntiä.

Reissuissa Hiisi on vähän raskas, sillä vaikka se lastautuu hyvin, se on vaikea sovittaa muiden hevosten seuraan. Tammat kiinnostaa liikaa ja orien kanssa se ei tule toimeen. Kilpailupaikoilla lainakarsinat ovat hieman haasteellisia ja ori hyörii sekä pyörii. Lyhyet reissut lähelle onkin parhaita orin kanssa, varsinkin jos pystyy kuljettamaan Hiiden erikseen. Ruunikko on myös melkoisen äänekäs, koska se tykkäisi huudella tammoille. Tammat vain eivät ole koskaan oikein arvostaneet Hiiden huuteluita. Verryttelyssä pitää heti saada ori kuulolle tai muuten tulee ongelmia. Esteradalla ruunikko yleensä keskittyy kaikista parhaiten.

i. Safe And Sound
hann
ii. Save My Soul iii. evm
iie. evm
ie. Glowing Eyes iei. evm
iee. evm
e. Treetop Echo
hann
ei. Twist And Shout eii. evm
eie. evm
ee. Fake Love eei. evm
eee. evm

00.00.0000 o. Pauwau (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6025.87 Kuuliaisuus ja luonne 2105.78
Hyppykapasiteetti 1961.24 Rohkeus 1958.85

30.06.2022 ERJ-Cup Harmony - 140cm 5/77
31.08.2022 ERJ-Cup Hiivurin - 120cm 7/89


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.