Pauwau Showjumpers

Skyline Boulevardmeriitit

Lempinimi Pulla
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 07.11.2020
Säkä, väri 163cm, ruunikonkimo
Kasvattaja evm
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0109
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Skyline Boulevard on nätti ja pieni kimo, joten kaikkia naurattaa tamman lempinimi Pulla. Nimellä ei ole oikein tarinaa, tammasta vain tuli Pulla. Se ei liity mitenkään mihinkään, mistä kaikki ovat entistä hämmentyneempiä. Tosin ei sillä, kyllä Pullalle herkut kelpaa. Tamma on miellyttävä hoitaa, mutta se kutiaa helposti. Sillä onkin käytössä tietyt harjat ja niilläkin pitää harjata kunnolla, muuten kimo ei tykkää. Satuloidessa se saattaa hieman potkia takajaloilla ilmaa, mutta sitä lähinnä ärsyttää satulointi. Se ei yritä osua kehenkään tai mihinkään. Se myös yrittää kiskoa narua irti, joten tämän kanssa saa narut solmia kunnolla, ettei ole hevonen juoksemassa pitkin pihoja.

Pulla on estehevonen henkeen ja vereen. Sitä ei kiinnosta sileän työskentely yhtään ja silloin se onkin laiska, eikä haluaisi tehdä yhtään mitään. Kun tehtäviin lisätään edes maapuomit, tamma herää eloon ja tekee ihan eri innolla töitä. Ja mitä isompi este, sen parempi. Pulla hyppää hyvällä tekniikalla ja varovasti. Välillä tosin varovaisuus unohtuu, varsinkin jos tammalla on ollut yhtään taukoa. Silloin kimo on vain niin innoissaan hyppäämisestä, että vauhti voittaa järjen ja puomejakin kolisee alas. Kun Pullan saa taas rauhoittumaan, pysyy puomitkin ylhäällä. Sitä ei saa siis päästää yhtään rynnimään, koska muuten hommasta ei tule yhtään mitään.

Tamma matkustaa mielellään ja se viihtyykin trailerissa. Vaikkakin se onnistuu saamaan itsensä aina irti, joten tarkkana saa olla kun sen ottaa ulos. Kisapaikoilla Pulla ottaa rennosti, kunnes tarvitsee tehdä jotain. Tammalla on helppo mahtua verryttelyssä ja se on kuin kotonaan hevosten seassa. Pulla ei tykkää jäädä yksin, joten verryttelyssä sillä onkin hyvä olla. Radalla tosin sitä ei haittaa olla yksin, mutta kaverin kanssa on aina parempi.

i. Sky Fly
hann
ii. Siracchi iii. evm
iie. evm
ie. Ravenhills Florence iei. evm
iee. evm
e. Pompadour’s Bellatrix
hann
ei. Bourbon Streets eii. evm
eie. evm
ee. Pompadour’s Alice eei. evm
eee. evm

00.00.0000 o. Pauwau (i. isä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5762.35 Kuuliaisuus ja luonne 1922.36
Hyppykapasiteetti 1902.04 Rohkeus 1937.95

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.