Pauwau Showjumpers

Tiana CriwaEV-II

Lempinimi Tiana
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 08.11.2021
Säkä, väri 170cm, tummanruunikko
Kasvattaja Crion Warmbloods
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0010
hevonen on täyttänyt 4 vuotta 08.01.2022

Kuvat © tallin omaisuutta

02/22 EV-II tilaisuus


Luonnekuvaus

Kun Crion Warmbloodsin kasvatteja tuli tarjolle, mä kiinnitin huomioni erittäin kauniiseen tummanruunikkoon tammavarsaan. Eipä siinä paljoa muuta tarvittu ja Pauwau vahvistui Tiana Criwalla. Se on pitkälti hyvin helppo kaveri, mutta tammamaisia piirteitäkin löytyy. Energiaa sillä piisaisi vaikka muille jakaa, mutta se ei kuitenkaan hypi seinille jos ei kokoajan pääse tekemään jotain. Hoitaessa Tiana aina tykkäisi osallistua ja auttaa, joten vaatteet ovat hieman vaaravyöhykkeellä ja varusteiden laittoa se hankaloittaa hieman. Ilkeä se ei kuitenkaan ole ja sinänsä se antaa varusteet laittaa hyvin, mitä nyt pitäisi näprätä kaikkia remmejä ja tarroja.

Tiana tarvitsee hetken vertymiseen. Se yllättää monet ratsastajat olemalla ensin hidas, mutta kuumuu herkästi pienistäkin asioista. Joten ei kannata alun hitauden hämätä, sillä Tiana on oikeasti hyvin vauhdikas tapaus. Se on herkkä avuille, joten se tarvitsee pehmeät kädet ja pohkeet riittää melkeinpä, kun pitää ne kyljissä sopivasti kiinni ja välillä antaa hyvin pienen merkin. Se ei olekaan mikään helpoin ratsu, sillä tamma on hyvin tarkka siitä, mitä ratsastaja siellä selässä touhuaa. Se hyppää mielellään, mutta jos se tuodaan huonoon paikkaan, on se automaattinen kielto. Ruunikko ei hyppää edes pientä estettä, jos paikka on huono. Kun yhteistyö toimii, on Tiana oikein etevä hyppääjä ja etenee nopeasti.

Maastoilu on Tianan mielestä ihan kamalan kivaa ja siellä sillä onkin vain yksi vaihde. Ja se on täysiä. Joten mukavat palauttelevat rauhalliset maastot voi unohtaa tämän tamman kohdalla. Maastoesteitä se menee, mutta kovin moni ratsastaja ei ole Tianan selkään niille uskaltautunut. Matkustajana Tiana on ihan simppeli, ei se aina ihan mielellään matkusta, mutta lastautuu kiltisti ja viihtyy kuitenkin vieraissa paikoissa. Todella pitkät matkat stressaavat tammaa, joten sen kanssa ei ihan hirveän pitkälle useinkaan lähdetä.

i. Silbers Taroudant
hann, trn, 171cm
EV-II
ii. Tequiero D'or
KTK-II, ERJ-II
iii. The Art of War
iie. L'Amour Juneau ERJ-I
ie. Cranleigh Kinley iei. Kavirn
iee. Bounty xx
e. Rapunzel At
hann, trn, 169cm
ei. Ravesteyn Oak
eii. Rosenfürst
eie. Ancalimë
ee. Sevilla At
ERJ-I
eei. Space Monkey ERJ-I, YLA2
eee. Nadeshda ERJ-I, YLA2

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6676.47 Kuuliaisuus ja luonne 2293.88
Hyppykapasiteetti 2237.49 Rohkeus 2145.1

31.08.2022 ERJ-Cup Hiivurin - 130cm 9/101


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.