Pauwau Showjumpers

Wareham Vogelsang

Lempinimi Elsa
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 18.09.2023
Säkä, väri 167cm, ruunikko
Kasvattaja Wareham Warmbloods
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH23-011-0351
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 18.12.2023

Kuvat © Fee-Fotografie


Luonnekuvaus

Kaunis ruunikko Wareham Vogelsang on helposti hieman jäisen vaikutelman antava tamma. Se ei ole kovin seurallinen ja siltä on turha odottaa, että se tulisi höristen portille vastaan. Sen perusilme on hieman nyrpeä, vaikka se todellisuudessa on ihan mukava. Se on helppo hoitaa, vaikka ilmoittaa kyllä kipakasti jos jokin on kovin epämukavaa. Kaiken sen kanssa saa silti tehtyä, niin pahasti se ei pistä ikävämmissäkään asioissa vastaan. Elsa on tarkka siitä, että varusteet ovat tismalleen sopivat ja oikein laitettu. Otsapanta hiemankin vinossa niin tamma ei poistu edes karsinasta. Eli jos tämä ei meinaa lähteä töihin, on jokin varuste huonosti. Elsan suojia onkin jouduttu venkslaamaan paljon, että on löydetty sopivat neidin jalkoihin.

Ratsuna Elsa on herkkä ja hieman rämäpääkin. Se olisi toisinaan sitä mieltä, että vauhti korjaa virheet ja jarrut meinaa vähän hukkua. Hannoverin kanssa tarvitsee tehdä todella paljon sileäntyöskentelyä, ennen kuin voi ruveta hyppäämään. Ruunikon mielestä se on kovin tylsää, mutta muuten hyppääminen on sen kanssa ihan mahdotonta. Kun Elsan saa pidettyä hanskassa, se hyppää kauniisti. Ja parhaimmillaan se kääntyy vaikka paikoillaan, mutta jos vauhtia on liikaa, ei se tietysti onnistu. Maastoillessa Elsa joko menee täysiä tai ei juuri ollenkaan. Eli vaihtoehdot on leppoisa käyntimaasto tai vauhtimaasto.

Tamma on helppo matkustaja, kunhan vähän katsoo kenet sen viereen pistää. Ihan kaikkia Elsa ei siedä, mutta suurin osa saa olla olemassa. Ruunikko viihtyy kisahälinässä, vaikka se kuormittuukin siitä jonkun verran. Kilpailuissa se antaa kaikkensa jo verryttelystä alkaen. Se ei yleensä jaksa monen päivän kisarupeamia, koska se tekee kaiken niin täysillä. Ja yleensä kotiin palatessa se tarvitsee useamman kävelypäivän, jonka jälkeen sitten taas mennään täysillä.

i. Vagavillain SWA
hann, rn, 170cm
ii. Vagabond Pyrr
KTK-III, ERJ-I, HANN-I
iii. Verminaard
iie. Pitagora GER
ie. Chocolate
ERJ-III
iei. Charro v.d. Beauregard
iee. Aquamarine
e. Marinance Rest
hann, rn, 166cm
KTK-III
ei. PB Marathon II
eii. Severus Snape GER
ERJ-III
eie. Ravishment of Hades
ERJ-II, YLA2
ee. Dominance 13
ERJ-I
eei. Domiro VIR MVA Ch, KTK-I, ERJ-II ,YLA2
eee. Wieso Simone

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 1 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 201.33 Kuuliaisuus ja luonne 53.87
Hyppykapasiteetti 78.45 Rohkeus 69.01

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.