Pauwau Showjumpers

Blumenfelds ChimichurriEV-II, PSB-III

Lempinimi Curry
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (56,25%), ori
Syntymäaika 02.08.2022
Säkä, väri 145cm, ruunikko
Kasvattaja Blumenfeld Ponies
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH22-029-0234
hevonen on täyttänyt 2 vuotta 15.08.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

08/22 EV-II - tilaisuus
02/23 PSB-III - tilaisuus


Luonnekuvaus

Kun mulle tarjottiin Currya, niin mun ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä ponin ostamista. Niinpä Blumenfelds Chimichurri muutti Pauwauhun ilahduttamaan, ainakin välillä, tallin väkeä. Ori on melkoinen hulivili ja aina menossa, sekä pahanteossa. Se myös osaa olla känkkäränkkä, kun sellainen päivä sattuu kohdalle. Curryn kanssa ei ikinä tiedä, millainen päivä tänään on, sillä poni saattaa keksiä jotain tai sitten se on kiltti kuin mikä. Se on loistava esteponi, joka paikkaa vähän oikuttelevaa luonnetta. Vaikka Curry keksii milloin mitäkin, se on aika helppo kaveri reissussa ja muutenkin käsitellä, vähän vain vaatii ihmisiltä huumorintajua. Ja toisinaan pidempää pinnaa.

Hoitaessa ori hääräisi kaikenlaista, se ei oikein malttaisi olla paikoillaan. Kun sille antaa jotain luvallista tekemistä, on kaikilla mukavampaa. Kiltti Curry on, että ei se mitään ilkeyksiä harrasta. Tosin se kyllä lähtee tutkimaan tallia, jos siihen saa mahdollisuuden, joten poni kannattaa laittaa kunnolla kiinni. Se antaa harjata kiltisti, mutta kavioita se on hirveän laiska pitämään itse ylhäällä. Kyllä se kaviot nostaa kiltisti, mutta ei kyllä yhtään pidä niitä itse. Suojien kanssa saa olla vähän vikkelämpi, koska silloin kaviot kyllä nousevat. Kuolaimien kanssa saa hieman keskustella, että meneekö ne suuhun, mutta kunhan ei anna heti periksi, saa nekin laitettua.

Myös ratsastaessa Curry tylsistyy helposti, joten sille kannattaa keksiä monipuolisesti eri tehtäviä. Jonkun tietyn tehtävän hinkkaaminen pitkään ei ole oikein orin mieleen, jolloin se rupeaa jumittelemaan eikä halua tehdä. Kun tehtävät on monipuolisia, siitä kuoriutuu myös oikein näppärä ratsu sileällä. Esteet on kuitenkin Currylla se the juttu, jolloin poni ei kyllästy kyllä ikinä. Se voisi hypätä omasta mielestään aina ja koko päivän. Sillä on hieno hyppytyyli ja sekä jarru, kaasu kuin rattikin toimii aika moitteettomasti.

i. Maywood Cabochard
drp 50%, rt, 145cm
ii. Cosmic Latte drp 50%
KTK-III
iii. Carrigan holst
iie. Cosmopolitan nf
ie. Pretty Fly brp 50% iei. Pretty Run xx xx
iee. Rhiana wB
e. Goldenbrim Chibihabibi
drp 62,5%, trn, 145cm
KTK-III
ei. Luftschloss Darach drp 75% eii. Heiterhof Abel nf
eie. Luftschloss Dahlia drp 50% (xx x wC)
ee. Chibi Moon brp 50% eei. Sugarcraft Hemberd wpb 50% (x x wB)
eee. Sailor Moon brp 50% (ox x nf)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. /
Ominaisuuspisteet (ERJ) Kuuliaisuus ja luonne
Hyppykapasiteetti Rohkeus

30.04.2023 ERJ-Cup Savoir Showjumpers - 80cm 5/84

Näyttelyt

22.01.2023 VSN Sycamore Ponies, Halter Reserve Champion, tuom. Launi


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.