Pauwau Showjumpers

Noakcroft DorothyEV-II

Lempinimi Dotty
Rotu, sukupuoli connemara, tamma
Syntymäaika 10.08.2023
Säkä, väri 146cm, ruunivoikko
Kasvattaja Noakcroft Ponies
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH23-035-0149
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 10.10.2023

Kuvat © Moorwiesen Pictures

11/23 EV-II tilaisuus


Luonnekuvaus

Noakcroft Dorothy on sellainen mamman kultaponi. Dotty ei ole koskaan tehnyt mitään typerää ja se yllättäisi kaikki, jos jotain menisi tekemään. Tamma käyttäytyy aina kovin siivosti ja se rakastaa huomiota. Se vaihtaisi koska vaan kaiken siihen, että sitä rapsuteltaisiin vaikka koko päivä. Ruunivoikon voi myös yllättää päiväunilta makoilemasta ja liittyä seuraan. Hoitaessa usein kestää kauan, sillä suloista tammaa jäisi kovin mielellään aina rapsuttelemaan ja halimaan. Dottyn kanssa mikään ei ole ongelma, sen kanssa voi tehdä ihan mitä vain ja sitä ei haittaa.

Ratsuna Dotty on todellinen opetusmestari. Se menee minne halutaan, vaikka ratsastaja heiluisi miten selässä. Toki parhaaseen suoritukseen yltääkseen se tarvitsee apuja ratsastajalta, mutta se toimii niin alkeisratsuna kuin kilpaponinakin. Dotty osaa olla todella herkkä ja reagoi pieniinkin apuihin, mutta ei sinkoile vaikka avut olisivat vähän isommat. Poni tekee siivosti koululiikkeetkin, sujuu niin avot kuin sulutkin. Hypätessä se menee ihan mistä vain yli ja pyrkii auttamaan ratsastajaa parhaansa mukaan. Sen kanssa ei tarvitse koskaan lähteä mistään itkukurkussa, vaan sen kanssa tulee aina hyvälle tuulelle. Maastossakin Dotty hipoo täydellisyyttä. Se ei hötkyile, ei kyttäile tai välitä mistään. Menee sitä tahtia kuin ratsastaja pyytää ja menee yli kaikista ojista tai oudoistakin kohdista.

Kuten kaikki muukin, on matkustaminen helppoa tämän tamman kanssa. Poni matkustelee kiltisti ja on uusissa paikoissa kuin kotonaan. Radalla saa olla vaikka minkälaisia koristeita tai esteitä, niin Dotty vain hoitaa homman kotiin. Connemara on loistava kilpaponi ja hyvä valinta myös ensimmäisiin kilpailuihin, sillä se kuljettaa ratsastajansa turvallisesti maaliin.

i. Hartwig's Conall
conn, rnvkk, 146cm
ii. Edworth Cillian iii. Edworth Cíanán
iie. Edworth Meibhín
ie. Aughlurogh Fiadh
KTK-II
iei. Aughlurogh Harry Potter
iee. Aughlurogh Fairy Love
e. Noakcroft Dolores
conn, rnvkk, 1465cm
ei. Wexford Naomhan eii. Wexford Nando
eie. Wexford Grace
ee. Edenderry Doireann eei. Edenderry Nevan
eee. Edenderry Dori

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 5 / 5
Ominaisuuspisteet (ERJ) 1892.52 Kuuliaisuus ja luonne 601.78
Hyppykapasiteetti 699.46 Rohkeus 591.28

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.