Pauwau Showjumpers

Drive Throughmeriitit

Lempinimi Tollo
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (50%), ori
Syntymäaika 23.06.2020
Säkä, väri 142cm, rautias
Maahantuoja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 100cm
Rekisterinumero VH21-029-0071


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Drive Trough eli Tollo on niitä poneja, jonka niin virallinen kuin lempinimikin kuvaa persoonaa oikein loistavasti. Tollolla on aina vauhti päällä ja se esittää tyhmempää kuin on. Ei siis välttämättä aina se paras yhdistelmä. Hoitaessa sen on pakko aina touhuta jotain, joten paras keino on laittaa heinät nenän eteen. Muuten kannattaa varoa ettei harjat ole sen ulottuvilla tai pitää silmällä päähineitään, ettei ne päädy parempiin suihin. Tollo on hieman hankala saada tarhasta kiinni, sillä ponin lempipuuhiin kuuluu myös karkuun juokseminen. Joten sen karsinan ovikin kannattaa tarkistaa aina huolellisesti, ettei se pääse päästelemään pitkin tallipihaa.

Ratsastajalta Tollo vaatii paljon kärsivällisyyttä, sillä se kyllä tietää mitä siltä halutaan. Se vain tekee melkein tahallaan väärin tai vähintäänkin omintakeisella tyylillä. Tollo on kirjaimellisesti tollon näköinen välillä paahtaessaan kentällä. Orilla tuntuu olevan vain yksi vaihde ja se on täysiä, eli se paahtaa aina ja kaikkialla vauhdilla. Koulutuuppailusta tulee paljon mielenkiintoisempaa Tollon mielestä, kun lisätään vähän vauhtia. Esteillä vauhtia on enemmän kuin järkeä, joten ponille on vaikea löytää sopiva ratsastaja. Se kuitenkin hyppää pääasiassa puhtaasti, joten se hieman helpottaa. Maastossakin saa olla hurjapää, sillä siellä vauhtia on ihan yhtä paljon. Mukaan kannattaa ottaa edelle aina joku rauhallisempi hevonen, jotta ponilla voi vetää ihan suoraan päin toista, jos vauhtia meinaa tulla liikaa, eikä jarrut toimi.

Laumassa Tollo toimii ihan hyvin, siinä se osaa kerrankin olla fiksu. Se väistää korkeammassa asemassa olevia tovereita, mutta ei anna kenenkään täysin hyppiä nenille. Matkustaessa joutuu sille keksimään jotain virikkeitä rekkaan, sillä muuten voi olla korjattavaa matkan päätteeksi. Ja vieruskaverit pitää olla sopivia, ettei Tollo rupea kiusaamaan niitä tylsistyessään. Muuten se osaa kyllä käyttäytyä esimerkiksi kisapaikoilla, ehkä jopa paremmin mitä ikinä kotona. Radalla siltä jopa löytyy jonkinlaiset säädöt, vaikka silti vauhtia löytyy turhankin paljon.

i. Breakaway
wpb 50%
ii. Godspeed xx iii. evm
iie. evm
ie. Polje wA iei. evm
iee. evm
e. Artritina
drp 50%
ei. Exploration's Scuffler kwpn eii. evm
eie. evm
ee. Lionfishes wB eei. evm
eee. evm

00.00.0000 t. varsa (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 5 / 4
Ominaisuuspisteet (ERJ) 1901.3 Kuuliaisuus ja luonne 649.47
Hyppykapasiteetti 622.48 Rohkeus 629.35

31.08.2022 ERJ-Cup Hiivurin - puomiluokka 3/19


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.