Pauwau Showjumpers

Dropped Highlightsmeriitit

Lempinimi Didi
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (62,5%), tamma
Syntymäaika 19.10.2020
Säkä, väri 145cm, ruunikonkirjava
Maahantuoja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH21-029-0074


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Dropped Highlights eli tutummin vain Didi on hyvin aurinkoinen persoona. Kirjavalla ponilla on aina pilke silmäkulmassa ja sillä ei tunnu olevan huonoja päiviä. Se piristää aina kaikkien päivää hörisemällä suloisesti karsinastaan. Söpö ulkokuori ei haittaa ollenkaan ja tamma vastaanottaakin kaikki mahdolliset herkut mielellään. Se on helppo ja mukava hoitaa, se antaa tehdä kaiken mukisematta ja varustamisessakaan ei ole mitään ongelmia. Didi nauttii rapsutuksista ja muutenkin puunaamisesta, joten se voisi viettää vaikka koko päivän puunattavana. Ainoastaan pesemisestä se ei juuri perusta, mutta senkin se antaa tehdä.

Ratsuna Didi on melko helppo, vaikka se välillä yrittää hieman luistaa hommista. Kun siltä osaa pyytää, se tekee oikein hienosti hommia. Jos siltä ei vaadi, se menee vähän sinnepäin. Koulutuuppailu on Didin mielestä ihan kivaa, ei mikään huippujuttu, mutta se tekee hommia ihan mielellään. Esteillä poni herää kuitenkin ihan eritavalla eloon, sillä esteet on se juttu. Vauhtia ja tarkkuutta tulee esteillä paljon lisää. Hommista se ei myöskään luista ihan niin herkästi. Tosin Didin kanssa saa olla tarkkana, sillä se kyllä kieltää herkästi, jos sen tuo huonoon paikkaan tai jää vain matkustelemaan. Siinä mielessä se on hyvin opettavainen ratsu, sillä mitään ei saa ilmaiseksi. Maastossa vauhtia meinaa löytyä turhankin paljon, vaikka ei kirjava lähde käsistä missään vaiheessa.

Didi on hieman sählä lastatessa, joten sen perään pitää hieman katsoa, ettei se tipahda rampilta tai vastaavaa. Muuten se matkustaa oikein nätisti ja osaa käyttäytyä. Kilpailupaikoilla se on aina kovin utelias, ellei paikka ole tuttu useammalta kerralta. Silloin se vain odottelee omaa vuoroaan rauhassa. Vieraammissa paikoissa tamma seurailee ympäristöä todella uteliaana ja meinaakin välillä sen johdosta väsähtää. Yleensä sen takia ei useempia startteja oteta samalle päivälle.

i. Baldemar
wpb 50%
ii. Valdemar wm iii. evm
iie. evm
ie. Lolonna xx iei. evm
iee. evm
e. Ambrose
drp 75%
ei. Jassafer conn eii. evm
eie. evm
ee. Luderdotsch drp 50% eei. hann
eee. conn

00.00.0000 t. varsa (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 6 / 5
Ominaisuuspisteet (ERJ) 2415.62 Kuuliaisuus ja luonne 764.59
Hyppykapasiteetti 830.67 Rohkeus 820.36

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.