Pauwau Showjumpers

Hallway's Benedictinemeriitit

Lempinimi Kurkku
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (75%), ori
Syntymäaika 25.07.2020
Säkä, väri 146cm, rautias
Maahantuoja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH21-029-0069


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Hallway's Benedictine on sellainen oman elämänsä pieni tiedemies. Se on hyvin paljon poissaolevan oloinen ja omissa ajatuksissaan. Se on myös todella kiukkuinen, jos sen tärkeät mietiskelyhetket keskeytetään. Se ei muutenkaan ole se helpoin käsiteltävä, mikä ei ole ideaalia kun kyseessä on poni. Kurkku tykkää esitellä hampaitaan ja sen kiinni saaminen tarhasta on aina yksi työmaa, kun se päästelee häntä korkealla karkuun. Ei ole siis mikään lapsille sopiva poni, sillä Kurkun kanssa työskentely vaatii kärsivällisyyttä. Todella paljon kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Hoitaminen kannattaa siis aina tehdä kiinni ja olla vikkelä.

Ratsuna Kurkku on hieman helpompi, mutta ei se silti ole mikään pikkulasten ratsu. Eikä todellakaan mikään opetusmestari, sillä Kurkku menee jos häntä huvittaa. Jos ei huvita, niin sitten ei mennä. Sileän työskentely on Kurkulle aika pakkopullaa ja usein silloin herraa ei huvita. Se tykkää pukitella ja mennä minne huvittaa, joten ratsastaja saa olla topakkana poniorin kanssa. Esteet ovat paljon enemmän Kurkun mieleen. Esteillä harvemmin poni on sitä mieltä, ettei mene. Mutta vauhtia sitten meinaakin välillä löytyä liikaakin. Maastossa ei saa ratsastajaa vauhti huimata päätä, sillä Kurkku tykkää päästellä kovaa. Sen takia sen kanssa ei juuri maastoilla ja rennot käyntimaastot voi unohtaa ihan suoraan.

Vaikka ihmisistä Kurkku ei oikein välitä, lajitoverit eivät ole sille ongelma. Se jopa viihtyy muiden kanssa, kunhan sitä ei häiritä liikaa. Kisareissuille Kurkku on useimmiten ihan innolla lähdössä. Selkeästi se tykkää maisemanvaihdoksesta aina välillä, koska vieraissa paikoissa se osaa käyttäytyä paremmin ja suhtautuu uteliaasti ympäristöönsä. Yleensä kisareissujen jälkeen Kurkku on normaalia poissaolevampi ja väsynyt, sillä se ei ole päässyt kisoissa syventymään omiin ajatuksiinsa samalla tavalla kuin kotona.

i. Hallway's Persimmons
drp 50%
ii. Captiously xx iii. evm
iie. evm
ie. Dollarfish nf iei. evm
iee. evm
e. Llewellyn
wB
ei. Morvran eii. evm
eie. evm
ee. Gwenifer eei. evm
eee. evm

15.05.2021 t. Banana Spice Wau (e. Thai Spiced Latte)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 6 / 5
Ominaisuuspisteet (ERJ) 2455.67 Kuuliaisuus ja luonne 819.8
Hyppykapasiteetti 830.95 Rohkeus 804.92

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.