Pauwau Showjumpers

Teasdale Maeve

Lempinimi Maeve
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (25%), tamma
Syntymäaika 17.07.2023
Säkä, väri 145cm, rautias
Kasvattaja Teasdale Ponies
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 120cm
Rekisterinumero VH23-029-0391
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 17.11.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

Luonnekuvaus

Teasdale Maeven kanssa vaaditaan melkoisen paljon kärsivällisyyttä. Maeve on omaa rauhaansa rakastava tamma ja osaa käyttäytyä kuin lohikäärme, jos joku kehtaa häiritä hänen rauhaansa. Tutut ihmiset saavat tehdä tamman kanssa hommia, mutta muille se on aika hapan. Maeve ei sinänsä ole ilkeä, kunhan viihtyy yksin. Se on hyväksynyt tarhaansa tasan yhden toisen ponin ja kaksikko saakin olla omassa rauhassaan. Raudikko on lopulta simppeli hoitaa, se arvostaa sukkelaa toimintaa ja antaa tehdä perustoimenpiteet ongelmitta. Jos se ei jostain tykkää, hammasrivistö tulee tutuksi.

Maeve on herkkä ratsastettava, se reagoi pieneenkin apuun ja ne isot avut saavat tamman sinkaisemaan johonkin suuntaan. Se ei siis ihan jokaiselle sovi ja pienimpiä ei uskalla sen selkään pistää. Välillä onkin oma haasteensa löytää Maevelle sopiva ratsastaja, koska se ei ihan ketä tahansa siedä selässään. Kun homma ei toimi, tamma vain sinkoilee mihin sattuu. Kun löytyy hyvä yhteistyö, on tamma aika näppärä hyppääjä ja toimii kuin ajatus. Poni tekee koululiikkeetkin ihan sujuvasti, mutta hyppääminen on sen mieleen. Maastoilukin onnistuu tämän kanssa, mutta vauhtia saattaa löytyä. Muutenkin Maeve on melko vauhdikas tapaus, mutta ohjissa ei saa yhtään roikkua. Muuten voi löytää itsensä tarkistelemasta hiekkaa.

Ratsuponi lastautuu tutun ihmisen käsissä ihan mukavasti, vaikka ei se helpoin ole. Se vaatii reissuihin lähtiessä tietyt rutiinit ja jos ihminen yhtään jännittää, se tarttuu kyllä tähän poniin. Maevesta pystyy hyvin näkemään ihmisen mielentilan. Kun ihmistä kiukuttaa, niin kiukuttaa poniakin. Eli kovin kovalla jännittäjälle Maeve ei sovi kilpaponiksi. Kuten kaikessa muussakin, niin sopivan ratsastajan kanssa tammasta kuoriutuu todellinen ruusukehai.

i. Kansas
drp 25%, mrn, 145cm
PSB-III
ii. Kapri
trak
iii. Karolus
iie. Justice
ie. Malibu
drp 50%
iei. Mallorca xx
iee. Esmeralda nf
e. Mabel
drp 25%, rt, 144cm
PSB-II
ei. Malcolm
50%
eii. Mortimer hann
eie. Ophelia wB
ee. Gracelynn
trak
eei. Graffiti
eee. Erudite

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 2 / 6
Ominaisuuspisteet (ERJ) 908.96 Kuuliaisuus ja luonne 301.16
Hyppykapasiteetti 308.38 Rohkeus 299.42

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.