Pauwau Showjumpers

Palladium MPB EV-I

Lempinimi Patti
Rotu, sukupuoli welsh part bred (37,5%), ori
Syntymäaika 04.06.2023
Säkä, väri 146cm, voikko
Kasvattaja Moana Part Breds
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 120cm
Rekisterinumero VH23-023-0092
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 04.09.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

11/23 EV-I tilaisuus


Luonnekuvaus

Palladium MPB on ihan todella upealla ulkonäöllä varustettu poni, mutta luonteen puolella olisi vähän parantamisen varaa. Mikään mahdoton tapaus Patti ei ole, mutta vähän rasittava. Aina tosin ei niin vähänkään. Ori on aina säheltämässä jotain, jätä hetkeksi valvomatta ja johan on joku ämpäri sisältöineen pitkin. Tai joku tavara syöty, onpa kerran poni onnistunut sotkemaan jalkansa letkuun. Ja letku oli jätetty kauemmas, jotta vältettäisiin nämä tilanteet. Patti ei oikein perusta rapsutteluista ja muista, vaan on toiminnan miehiä. Hoitaminen sujuu parhaiten kun tekee sen nopeasti, ei jätä ponia juuri yksinään ja jättää turhat höpöttelyt välistä.

Rasittavaksi sähläksi Patti on ihan kiva ratsastaa. Oma moottori löytyy, vähän turhankin hyvä. Patilla on hienot ja tasaiset askellajit sekä hyvä hyppytyyli. Ratsastaja saa tehdä tosissaan töitä, jos haluaa voikon ihan oikeasti hommiin. Sillä voi kyllä myös vain matkustella menemään, mutta silloin se tosiaan on vain matkustelua ja Patti menee minne huvittaa. Orista saisi melko hienon kouluponinkin helppoihin luokkiin, mutta ori melkein kauhistuu valkoisten aitojen näkemisestä. Esteillä oli edessä sitten pieni kavaletti tai 120 senttinen este, Patti suorittaa sen tietyllä huolellisuudella. Toki jos ei ole huolehtinut jarrun toimivuudesta, voi esteidenkin suorittaminen osoittautua hankalaksi. Poni on melko näppärä maastoratsu, vaikka se vähän tykkääkin kyttäillä puskia. Kaikki lentävä on myös yleensä Patin mielestä inhottavaa.

Ori lastautuu ja matkustaa nätisti, se menee myös yksin hyvin. Tosin sitten on päiviä, kun Patti ei halua lähteä johonkin ja silloin ei lähdetä. Koskaan se ei ole onneksi reissuilla tätä keksinyt, kotiin päästään aina. Kilpailut ovat orin mieleen, niissä hieman levoton orikin jaksaa keskittyä paikoillaan katselemaan maailman menoa. Verryttelyssä Patti ei ihan arvosta, jos joku tulee liian läheltä. Mutta sen kanssa kun pääsee omaan kuplaan, ei sitä kumpikaan huomaa ympärillä olevia ratsukoita.

i. Google It MPB
wpb 50%, prt sabino, 143cm
ii. Winningmood MPB
wpb 50%
VWY-III
iii. Swashbuckler wB
VWY-III
iie. Hadiya SH ox ox
ie. Dewdrop MPB
wpb 50%
VWY-III
iei. Yanick GA x
iee. Splash wB
VWY-III
e. Platinum MPB
wpb 25%, perl, 149cm
ei. Shahnameh MPB
wpb 50%
eii. Sayad al Abyad ox
KTK-II
eie. Draycott Savanne wB
ee. Gold Marie xx
xx
eei. Nine Before Ten
eee. Milagra

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 5 / 6
Ominaisuuspisteet (ERJ) 1817.13 Kuuliaisuus ja luonne 771.41
Hyppykapasiteetti 532.63 Rohkeus 513.09

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.