Tervetuloa Aikamielen ravitallille!

Vuoden 2018 helmikuun alussa saatiin virallisesti kasaan Neritan pidempään mietitty projekti. Aluksi talli kulki nimellä Wyrda Trotters, mutta huhtikuussa 2020 talli vaihtoi nimeä Aikamielen ravitalliksi.

Aikamielen ravitalli tarjoaa Suomessa majapaikan Neritan ravureille. 2016 Nerita hairahtui hommaamaan ystävältään ravurin, sitten tuli toinen. Kolmas hommattiin vuoden 2017 syksyllä. Siitä se alamäki alkoikin. Tavoitteena on kasvattaa pienimuotoisesti ravureita radoille ja tietenkin menestyä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin tehdä kaikki rennolla otteella, eikä stressata menestyksestä tai ylipäätään mistään.

Nerita, VRL-12557, @

Tulevaisuuden lupaukset

Meillä kasvatus on pienimuotoista, muta sitäkin laadukkaampaa. Ainakin puolueellisen kasvattajan itsensä mielestä. Mikset siis menisi katsomaan itse ja tekisi omat johtopäätökset?

Kasvatus

Kuninkaat ja kuningattaret

Ken on heistä kaikkein kaunein... tai komein. Aikamielen kaikki orit ja tammat ovat tarjolla jalostukseen. Käy siis katsomassa lauman kuumimmat nimet jalostuksen saralla ja pienet esittelyt.

Tarjolla jalostukseen

Tulin voittamaan

Kun tavoitteena on saada menestyviä ravureita, miksi ei listattaisi niitä tallin menestyneimpiä juoksijoita ja ylipäätään kaikkea mitä ollaan saavutettu. Pitäähän sitä jollain päästä pätemään, eikö?

Saavutukset

Hei hei mitä kuuluu?

4.4.20 - Wyrda Trotters koki muodonmuutoksen Aikamielen ravitalliksi ja hevoskantakin muuttui jonkin verran!