Tervetuloa Wyrda Trottersiin!

Vuoden 2018 helmikuun alussa saatiin virallisesti kasaan Neritan pidempään mietitty projekti. Wyrda Trotters on Wyrda Horsesin sisartalli, jossa asustaa ravurit. 2016 Nerita hairahtui hommaamaan ystävältään ravurin, sitten tuli toinen. Kolmas hommattiin vuoden 2017 syksyllä ja loppuvuosi menikin raviprojektia miettiessä.

Wyrda Trotters tarjoaa Suomessa majapaikan Neritan ravureille, jotta ne saadaan erilleen naisen puoliverisistä. Tavoitteena on kasvattaa pienimuotoisesti lämminverisiä radoille ja tietenkin menestyä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin tehdä kaikki rennolla otteella, eikä stressata menestyksestä tai ylipäätään mistään.

Nerita, VRL-12557, @

Tulevaisuuden lupaukset

Meillä kasvatus on pienimuotoista, muta sitäkin laadukkaampaa. Ainakin puolueellisen kasvattajan itsensä mielestä. Mikset siis menisi katsomaan itse ja tekisi omat johtopäätökset?

Kasvatus

Kuninkaat ja kuningattaret

Ken on heistä kaikkein kaunein... tai komein. Wyrda Trottersin kaikki orit ja tammat ovat tarjolla jalostukseen. Käy siis katsomassa lauman kuumimmat nimet jalostuksen saralla ja pienet esittelyt.

Tarjolla jalostukseen

Tulin voittamaan

Kun tavoitteena on saada menestyviä ravureita, miksi ei listattaisi niitä tallin menestyneimpiä juoksijoita ja ylipäätään kaikkea mitä ollaan saavutettu. Pitäähän sitä jollain päästä pätemään, eikö?

Saavutukset

Hei hei mitä kuuluu?

Wyrda Trotters on niitä talleja, joissa sattuu ja tapahtuu. Rämäpääravureiden ja niiden omistajattaren touhuja kirjataan silloin tällöin ylös ja pistetään kaikkien nähtäville. Välillä se voi olla hehkutusta kuinka joku juoksi hienosti, välillä siitä kuinka joku pääsi esittämään raviaan pitkin tallin pihaa ja tallin väki yrittää saada karkulaisen kiinni.

Kuulumisiin

Päivityksiä

3.2.18 - Sivut saatu kasaan ja toiminta lähtee hiljalleen pyörimään