Kasvatus

Aikamielen ravitallin tavoitteena on yksinkertaisesti kasvattaa laadukkaita ravihevosia rennolla otteella. Varsoja syntyy niin lämminverisiä, suomenhevosia, shetlanninponeja kuin gotlanninrussejakin. Varsojen vanhemmat valitaan tarkasti startanneista hevosista. Vanhempina käytetään niin omia, kuin ulkopuolisiakin. Varsoja ei tehtailla, jotta saataisiin vain paljon kasvatteja. Varsoja syntyy, kun löytyy sopivat vanhemmat.

Meidän kasvattimme tunnistaa erilaisista kasvatusliitteistä. Suomenhevosilla käytämme Aikamielen etuliitettä ja lämminverisillä Time takaliitettä. Ponit tunnistaa Mind takaliitteestä. Pääasiassa kasvatit jäävät kotiin kilpailemaan, mutta jokunen toivottavasti eksyy maailmalle. Tällöin toiveena on vain hyvä koti, jossa vietäisiin kasvatti kokeilemaan siipiään raviradoilla. Jos olet kiinnostunut kasvatista, voi sellaisesta kysellä sähköpostilla.

Varsat tulee rekisteröidä VRL:oon ja kasvattajaksi merkitään AIKA3591 sekä VRL-12557. Kasvattilista tulostetaan suoraan VRL rajapinnasta, eli rekisteröimättömät eivät siihen tule näkyviin.

Kasvatit 2023, 1 kpl

05.03.2023 sh-o. Sinkku-Kari i. Carim e. Sinkkuvuosi VH23-018-0812

Kasvatit 2022, 1 kpl