Banzai Dressage

Mr. Mulder

Kuvat © Fee-Fotografie

LempinimiMuuli Kasvattaja evm
Rotu, sukupuolihannover, ori OmistajaNerita VRL-12557, Banzai Dressage
Syntymäaika30.11.2022 PainotusKouluratsastus
Säkä, väri165cm, rautias KoulutustasoGrand Prix
RekisterinumeroVH23-011-0246
hevonen on täyttänyt 8 vuotta 00.00.0000


Luonnekuvaus

Kaikki aina ihmettelevät, että onko mulla tosiaan muuli Banzaissa kouluhevosten keskellä, kun puhun meidän Muulista. Kyllä, Muuli löytyy tiluksilta, tosin ei sellaista mitä ihmiset luulevat. Muuli eli viralliselta nimeltään Mr. Mulder on ihan ehta hannoverinhevonen ja hieno sellainen. Se on näyttävä hevonen, mutta oikeastaan aika kiva luonteeltaan, kun otetaan huomioon sen olevan kilpahevosori. Se on helppo käsitellä ja sitä ei koskaan ole tarvinnut hävetä missään. Se käyttäytyy kotona ja vieraissa ihan yhtä moitteettomasti.

Muuli on hoitaessa melko mukava tapaus. Sille käy kaikki, eikä se ole turhan tarkka mistään. Se on hoidettavana ihan niin kauan kuin tarvitsee, eikä säädä omiaan. Raudikko tietää näyttävänsä upealta, mutta sitä varten tarvitsee myös välillä vähän puunata. Ei ole hoitotoimenpidettä, mitä Muuli ei antaisi nätisti tehdä. Se tykkää seurailla maailman menoa, joten karsinan yläosa on usein avoin ja ori saa siitä kuikuilla ulos. Siitä tulee välillä sellainen utelias pikkupoika fiilis, kun se tykkää tutkia kaikkea. Taluttaessa oria myös kiinnostaisi käydä tutkimassa kaikki uudet jutut, ne eivät missään tapauksessa jännitä vaan enemmän kiinnostaa.

Ratsastaessa Muulista löytyy potkuakin, sillain sopivasti. Sillä on aivan upeat askellajit ja niissä on mukava istua. Rennosti liikkuessa siellä voisi vain rennosti istua kuin nojatuolissa. Mitä enemmän orilta vaaditaan, sitä paremmin se tekee. Jos ratsastajakin on vähän sunnuntaiajelumeiningillä menossa, ei kyllä Muulistakaan saa mitään irti. Kun sen pistää töihin, sieltä kuoriutuu pienillä avuilla sähäkästi toimiva hieno kouluratsu. Orin ehdoton vahvuus on kaikki kokoamista vaativat laukkatehtävät, niissä se loistaa. Heikkous sitten on esteet, sillä ne eivät tunnu menevän orin jakeluun millään. Ja jalkojaan tämä hevonen nostelee kyllä ilman puomejakin, siitä ei jää kiinni. Maastoilut Muuli ottaa rennosti ja ne ovatkin semmoisia rentoutushetkiä ratsukon molemmille osapuolille.

i. Mr. Wonderful
hann, rt, 166cm
ii. Mistico v.d. Hainbach
hann, rn, 167cm
iii. evm
iie. evm
ie. Devil's Myth
hann, rt, 164cm
iei. evm
iee. evm
e. Wachtel Kagney
hann, rn, 163cm
ei. Wachtel Kestral
hann, m, 165cm
eii. evm
eie. evm
ee. Flamboyant Flames hann, rn, 160cm eei. evm
eee. evm

28.12.2023hann-o. Banzai Modestoe. Licence to Chill VH24-011-0056
05.08.2023hann-t. Millionaire Leee. Million Dollar Baby VH23-011-0341

Kilpailutulokset

Kouluratsastus vt. 10 / 10 Ominaisuuspisteet (KRJ) 6662.75
Kuuliaisuus ja luonne 3199.73 Tahti ja irtonaisuus 3463.02

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päiväkirjamerkintä (kirjoittajana omistaja)