Banzai Dressage

Banzai Vortex

Kuvat © Fee-Fotografie

LempinimiVolle Kasvattaja Nerita VRL-12557, Banzai Dressage
Rotu, sukupuolihannover, ori OmistajaNerita VRL-12557, Banzai Dressage
Syntymäaika24.01.2022 PainotusKouluratsastus
Säkä, väri166cm, mustankimo KoulutustasoGrand Prix
Rekisterinumero VH22-011-0066
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.0000


Luonnekuvaus

Se kimo, kovaan ääneen olemassaolostaan ilmoitteleva ori on meidän Volle. Jos isänsä on hiljainen, niin tämä ori ei sitä perinyt. Volle on varmaan kovaäänisin hevonen johon mä olen törmännyt ja sillä on jotain asiaa melkein aina. Malttia ei ole myöskään Vollelle suotu, sillä hoitaessa paikoillaan seisominen on ehkä tylsintä ikinä. Kyllä se siinä jonkin aikaa jaksaa, mutta on suositeltavaa olla ripeä hoitotoimenpiteissä. Kun ruvetaan varustamaan, on Volle jo menossa. Kisoihin ja muihin enemmän puunausta tarvitseviin tilaisuuksiin puunailut tehdään yleensä osissa, kaikkien mielenterveyden vuoksi.

Vollella on hyvä oma moottori ja se tekee mielellään töitä, mutta ei kyllä itsekseen. Se vaatii ratsastajaltaan selkeät ohjeet, jotta se tekee mitään. Muuten sitten voikin saada ihan mitä sattuu, kun kimo keksii omia tehtäviä. Kun yhteistyön saa sujumaan, on Vollella upeat liikkeet ja se toimii kuin ajatus. Sen isoin vahvuus on laukka, vaikka se on aika hyvä kaikessa. Kimo myös nauttii pienistä esteistä ja maastoilusta. Sillä voi hypätä jopa pieniä maastoesteitä, se on Vollen mieleen olevaa kivaa vaihtelua. Vaikka kyllä se eniten syttyy esimerkiksi sarjavaihdoista tai laukkapiruetista.

Oriksi Volle on melko mutkaton reissukaveri. Sen voi laittaa kenen viereen vain ja se matkustaa nätisti. Eikä lastaamisestakaan tarvitse keskustella, se menee sujuvasti niin traileriin kuin rekkaankin. Edes tammojen vieressä olo ei ole ongelma, eikä se muille oreille uhittele. Matkustaminen saattaa olla niitä harvinaisia hetkiä, kun ori on jopa hiljaa. Kilpapaikoilla se tietää tasan tarkkaan mitä ollaan tekemässä ja keskittyminen oikein huokuu kimosta. Se rakastaa esiintymistä ja ilmoittelee kyllä sitten paikan päällä olostaan. Mutta kun tehdään töitä, niin tehdään töitä. Volle on melkoinen ruusukehai ja yleensä tuomarien mieleen lennokkaiden askeliensa kanssa.

i. Voodoo
hann, rnkm, 167cm
PSB-III
ii. Vampire iii. Viggo
iie. Sky
ie. Gothic iei. Garma
iee. Marine
e. Licence to Chill
hann, m, 167cm
KRJ-II
ei. Licence to Grill eii. Licence to Kill
eie. Genevieve
ee. Thrill Seeker eei. Triton
eee. Felisberta

17.08.2023hann-o. Banzai Vandale. Banzai Fancy Fruit Salad VH23-011-0390
09.07.2023saksrh-t. Evenstar Lusakae. Hopealaakson Lilian VH23-217-0004

Kilpailutulokset

Kouluratsastus vt. 10 / 10 Ominaisuuspisteet (KRJ) 6627.83
Kuuliaisuus ja luonne 3352.4 Tahti ja irtonaisuus 3275.43

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.