Pauwau Showjumpers

Rowandell Gazelle ZEV-II

Lempinimi Gaselli
Rotu, sukupuoli zangersheide, tamma
Syntymäaika 05.06.2022
Säkä, väri 170cm, ruunikonkimo
Kasvattaja Rowandell
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-272-0034
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 05.09.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

10/22 EV-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Rowandell Gazelle Z sai kunnian olla ensimmäinen ei-hannover kantakirjaa oleva puoliverinen Pauwuassa. Kaunis kimo tamma sulattaa jokaisen sydämen ja on täyttä kultaa. Gaselli on kiltti hoitaa ja on monen suosikki. Se rakastaa herkkuja ja rapsutuksia, eikä siltä oikein kukaan niitä raaski kieltääkään. Sen kanssa voisi olla karsinassa vaikka tuntikausia, kun kimo tunkee pään syliin rapsuteltavaksi ja tuhisee siinä tyytyväisenä. Muutenkin tamma tykkää olla puunattavana ja se on siisti itsekin, sillä harvemmin tämä kimo tulee ruskeana tarhasta sisälle. Siitä tykkää myös kengittäjät ja eläinlääkärit, koska se kiltisti antaa tehdä mitä tarvitsee.

Ratsastaessa se on todella herkkä ja kevyt. Se reagoi ihan pieneenkin liikahdukseen selässä, mikä tekee toisinaan Gasellilla ratsastamisesta helppoa, mutta myös vaikeeta. Se helposti tulkitsee väärin ratsastajan apuja, koska se olisi niin hanakkaasti tekemässä mitä pyydetään, vaikka ratsastaja ei tajuaisi pyytäneensä siltä mitään. Tamma tekee innokkaasti mitä halutaan, oli tehtävä sitten mikä hyvänsä. Se on kiltti hyppääjä ja hyppää mistä vaan yli, jos niin halutaan. Varsinkin pienemmillä esteillä se hyppää huonostakin paikoista, jolloin hypyistä puhutaan gasellihyppyinä. Aina Gasellin hypyt eivät ole niitä kauneimpia, mutta se pääsee esteistä siististi yli. Maastossa tamma rentoutuu ja se nauttii pitkistä kävelylenkeistä luonnossa.

Ei ole mikään yllätys, että Gaselli matkustaa ja lastautuu nätisti. Se on tehnyt sitä nuoresta asti ja koskaan ei ole ollut pientäkään ongelmaa. Kimo tykkää reissailla ja se on aina innoissaan lähdössä kisamatkoille. Se on vielä enemmän innoissaan, jos pääsee johonkin uuteen paikkaan, toisinkuin yleensä monet muut. Se viihtyy missä vain ja kun sen lyö karsinaan jossain, se on heti kuin kotonaan. Kisaaminen itsessään on myös tammasta hirveän kivaa ja se nauttii täysin siemauksin yleisön edessä hyppäämisestä.

i. Ghoul Z
z, rnkm, 176cm
ii. Ghaos Z iii. Ghorby
iie. Schwinta Z
ie. Europa Z iei. Euros Z
iee. Lieselotte
e. Magnolia Fizz Z
z, rnkm, 168cm
ei. Millenium Fizz Z eii. Morocco Fizz Z
eie. Delphinium Z
ee. Euphorbia Z eei. Enchanted Warrior Z
eee. Luabel Z

05.06.2023Z-t. Pauwau Rosalie Zi. Rubino CRB Z VH23-272-0031

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6637.41 Kuuliaisuus ja luonne 2272.96
Hyppykapasiteetti 2168.31 Rohkeus 2196.14

Rate My Pony

Laukka
23

Rohkeus
31

Nopeus
43

Hyppytekniikka
61

Ratsastettavuus
92


1040/1900 pistettä

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päiväkirjamerkintä (kirjoittajana omistaja)