Pauwau Showjumpers

Pauwau Rosalie ZEV-II

Lempinimi Rosa
Rotu, sukupuoli zangersheide, tamma
Syntymäaika 05.06.2023
Säkä, väri 166cm, tummanruunikko sabino
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH23-272-0031
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 05.08.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

10/23 EV-II tilaisuus


Luonnekuvaus

Pauwau Rosalie Z on tamma, jolta ei vauhtia puutu. Se on silti kiltti ja melko järkeväkin, vaikka jarrut välillä vähän puuttuukin. Rosa on helppo käsitellä, vaikka se on aina vähän jo menossa. Taluttaessa kannattaa olla vähän pidempi naru, jos tamma päättääkin ottaa vähän reippaammin muutaman askeleen. Mitään pahaa se ei tarkoita, sillä vain on aina kiire joka paikkaan. Hoitaessa on vähän samaa ongelmaa ja se näkyy siinä, että ruunikko ei oikein pysyisi paikoillaan. Ainoat hetket kun se malttaa olla, on kengitykset ja hieronnat. Silloin tamma nuokkuu puoliunessa ja antaa muiden tehdä työt. Eli kyllä tämäkin joskus pysähtyy.

Rosa toimii herkillä avuilla ja mitä vähemmän ratsastaja tekee, sitä parempi. Tamma ei jaksa keskttyä hirveän pitkään samoihin asioihin, joten sen kanssa vaihtelevat tehtävät ovat avain onnistuneeseen työskentelyyn. Hinkkaamalla samaa asiaa monta kierrosta saa sekä hevoselta että ratsastajalta palamaan hermot. Rosalla on kiva hyppytyyli, tai olisi jos siltä saisi vähän vauhtia pois. Tamma tutuu olevan sitä tyyppiä, että vauhti korjaa virheet. Yllättävän vähän tämä nappaa puomeja mukaansa vauhtiin nähden. Puoliverinen rakastaa hyppäämistä ylikaiken ja se näkyy. Pienet sisäkilpailut eivät ole ihan Rosan juttu, kun seinät tulevat liian nopeasti vastaan. Maastoilu on ihan hauskaa tämän kanssa, jos ei vauhti haittaa.

Tamma matkustaa kiltisti, vaikka pitkät matkat ovat sille selkeästi vaikeita. Se nauttii, jos pääsee tasaisesti matkoilla jaloittelemaan. Tarvittaessa Rosa kyllä matkustaa pidempäänkin, mutta yleensä se kerää sitten vähän energiaa matkoilla. Tamma nauttii olostaan hälinässä, koska siellä kaikki on yhtä menossa kuin hän itse. Kisojen tunnelma on sen mieleen ja se on siellä todellinen kilpahevonen. Se ei liiku askeltakaan tanssahtelematta ja odottaa täpinöissään, koska on hänen vuoronsa päästä radalle.

i. Rubino CRB Z
z, rn sabino, 165cm
KTK-III
ii. Rubidium Z iii. Rubiner Z
iie. Lanai vd Quet
ie. Carrara Gold Z iei. Celebro Z
iee. African Gold Z
e. Rowandell Gazelle Z
z, rnkm, 170cm
ei. Ghoul Z eii. Ghaos Z
eie. Europa Z
ee. Magnolia Fizz Z eei. Millenium Fizz Z
eee. Euphorbia Z

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 7 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 3007.34 Kuuliaisuus ja luonne 1060.75
Hyppykapasiteetti 980.13 Rohkeus 966.46

Rate My Pony

Laukka
24

Rohkeus
49

Nopeus
33

Hyppytekniikka
54

Ratsastettavuus
79


1058/1900 pistettä

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.