Pauwau Showjumpers

Highway It's Our Waymeriitit

Lempinimi Harold
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 06.09.2020
Säkä, väri 168cm, ruunikko
Kasvattaja evm
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH21-011-0112
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © VRL-12454

Luonnekuvaus

Highway It's Our Way on tallin pelle. Ori on aina koheltamassa ja viihdyttämässä muita. Sen bravuuri on tehdä erilaisia ilmeitä ylähuulensa kanssa, se tuntuukin aina hymyilevän kaikille. Haroldia ei siis kannata säikähtää, vaikka sen keltainen hammaskalusto näkyykin harva se päivä. Hoitaessa ori on todella helppo ja mukava, se tosin hamuaa aina taskut herkkujen varalta. Sitä ei tarvitse aina edes sitoa kiinni, sitä voisi pitää melkein käytävälläkin irti. Sitä ei silti ehkä kannata kokeilla, sillä Haroldin mielestä voisi olla hauska jekku lähteä lipettiin. Taluttaessa ja muutenkin kannattaa olla tarkkana ohjien kanssa, sillä Haroldin mielipuuhiin kuuluu ohjien mutusteleminen.

Ratsuna Harold on taitava ja helppo ratsastettava, kunhan sen mielenkiinnon saa pysymään hommissa. Jos sen päästää herpaantumaan, kaikki lepattavat asiat saavat orin sätkymään. Kun ori keskittyy, se on näppärä ratsu sileällä kuin esteilläkn. Orin suvusta voisi hyvin kuvitella löytyvän koulupuolen taitajia, sillä sen liikkeet sileällä on oikein nätit ja se suorittaa jotkut liikkeet kuin kouluhevonen. Silti esteet ovat tämän pojan heiniä, niitä se rakastaa. Kun jo kentällä on este, Haroldin olemus on aivan erilainen. Se rakastaa hyppäämistä, mutta on silti aina hyvin hallinnassa ja ei lähde pelleilemään. Maastoesteitäkin tämä poika menee ja niistä se myös tykkää, vaikka ihan sillä ei ole vaadittavaa rohkeutta niille.

Matkustaessa Harold tarvitsee jotain tekemistä ja yleensä sille joku sopiva lelu keksitäänkin rekkaan. Kun sillä on jotain millä leikkiä, se matkustaa oikein tyytyväisenä vaikka toiselle puolelle maapalloa. Kilpailupaikoilla se käyttäytyy ihan normaalisti omana itsenään, eli vähän sen perään saa katsoa. Vieraat paikat sinänsä ei ole orille ongelma. Verryttelyssä ja kisoissa sen kanssa pätee ihan samat säännöt kuin normaalisti myöskin. Kun sen saa keskittymään, on vain taivas rajana.

i. Heartless Heathen
hann
ii. Hundred Hours iii. evm
iie. evm
ie. Tear In My Heart iei. evm
iee. evm
e. Niner
hann
ei. No Tomorrow eii. evm
eie. evm
ee. Mixed Feelings eei. evm
eee. evm

22.10.2021 t. Pauwau Highway Tune (e. Queensryche)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6693.64 Kuuliaisuus ja luonne 2370.51
Hyppykapasiteetti 2108.43 Rohkeus 2214.7

31.08.2022 ERJ-Cup Hiivurin - 120cm 1/89


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.