Pauwau Showjumpers

Pauwau IdriantisEV-II

Lempinimi Idris
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 20.07.2022
Säkä, väri 168cm, tummanruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH22-011-0207
hevonen on täyttänyt 2 vuotta 01.08.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

08/22 EV-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Tummanruunikko Idris on ihmisiä rakastava ori. Toisia hevosia se ei sitten siedä juuri ollenkaan, joka asettaa hieman haasteita arjessa, kisamatkoista puhumattakaan. Idris on välillä hieman hankala ja kiukkupyllyksikin on tätä kuvailtu. Ihmisten kanssa se kyllä sinänsä touhuaa mielellään, mutta välillä kiukuttelupäiviä löytyy niidenkin kanssa. Tutut ihmiset on ihan lemppareita, vieraista ori ei välitä alkuun. Se tarvitsee hieman aikaa tottuakseen, sama pätee kaikkiin muutoksiin ja muihin.

Hoitaessa Idris tykkää rutiineistä, mutta ei ole pikkutarkka niiden suhteen. Sen saa hoitaa ihan rauhassa, kunhan muita hevosia ei hirveästi liikuskele. Se nauttii omasta rauhastaan ja vilkkaat tallikäytävät ei ole sen juttu. Sen takia ori onkin saanut karsinan pienen tallin ihan perältä, jotta karsinan ohi kulkee mahdollisimman vähän muita. Selän kanssa Idris on hieman herkkä, joten satula tarvitsee laittaa varoen selkään. Muuten se antaa varustaa hyvin, kuten myös tehdä kaikki toimenpiteet eläinlääkärin tai kengittäjän kanssa. Toki näissäkin auttaa, kun sama ihminen hoitaa kerta toisensa jälkeen hommat.

Ratsastaessa Idris on kovin yritteliäs. Selkään pitää nousta varoen, koska jos sinne lysähtää liian kovaa, ei ori arvosta. Kunhan selkäännoususta selviydytään, päästään hommiin. Ori yrittää parhaansa ja on aina oppinut asiat todella nopeasti. Se myös korjailee ratsastajan virheitä, kun ne korjattavissa ovat. Se rakastaa hyppäämistä yli kaiken, mutta ei ole mitään käsistä lähtevää tyyppiä. Koululiikkeet se tekee ihan kiltisti, vaikka ne eivät ihan orin juttu ole. Niitäkin se on tosin oppinut aika hyvin, joten orin kanssa ei tarvitsisi hävetä, jos valkoisten aitojen sisälle eksyisi. Ratsastaessa se sietää vähän paremmin hevosia ympärillä, koska harvoin on mahdollisuutta vaikka kisata ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään. Silti liian lähelle ei kannata tulla, tosin Idris ihan itse ilmoittaa, jos joku on tulossa liian lähelle.

i. Itward
hann, rt, 167cm
ii. Irocco iii. Istanbul Lights
iie. Fresita
ie. Lady Jane iei. Linguini
iee. Cranberry Caramel
e. She-Devil
hann, rn, 167cm
ei. Sympathy For The Devil eii. Samurai Armo
eie. Devil Wears Prada
ee. Lady Bird eei. Lucifer
eee. Caramel Villain

16.01.2023hann-t. Mein Iseulte. Pyrrerfly VH23-011-0057

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5651.56 Kuuliaisuus ja luonne 1868.78
Hyppykapasiteetti 1895.53 Rohkeus 1887.25

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.