Pauwau Showjumpers

Calburn's Pandaemonaeonmeriitit

Lempinimi Panda
Rotu, sukupuoli connemara, tamma
Syntymäaika 02.11.2020
Säkä, väri 144cm, ruunikonkimo
Maahantuoja VRL-09979
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 100cm
Rekisterinumero VH21-035-0051


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Panda on sellainen perinteinen opetusmestariponi, jokaisella saralla. Se on erittäin kiltti hoitaa ja ratsastaa, mutta se myös menee hienosti radalla kun siltä vain pyytää. Kimo rakastaa huomiota, joten hoitohetket ovat sen mieleen. Se kerjää aina herkkuja ja rapsutuksia, joten siitä saa ikuisen ystävän kun vähän lahjoo herkuilla. Pandan kanssa pitää olla siinä tarkkana, ettei päästä sitä karkuteille. Tamma livahtaa hyvinkin pienestä kolosta, joten se kannattaa pitää huolella kiinni hoitaessa. Muuten kimo tamma viilettelee pitkin pihoja tai rehuvarastoon hakemaan evästä. Tosin tamma on sen verran kiltti, että vaikka se karkuteille pääsisikin, se tulee kyllä vaikka otsatukasta taluttaen takasin ja antaa kiinni helposti.

Ratsastaessa Panda on niin sanotusti helppo. Se kyllä tekee jotain vaikka ei hirveästi vaadittaisi, mutta kun siltä vähän pyytää, siitä kuoriutuu ihan eri poni. Sillä on kovin tasaiset askellajit, joissa on helppo istua. Hyppytyyli sillä on hieman huvittavan näköinen, mutta poni on melkoinen ruusukehai. Sileän ratsastus on hieman tylsää, mutta kyllä Panda sitäkin tekee ihan mielellään ja osaakin jotain. Esteillä kuitenkin kimo on omimmillaan ja se kuljettaa kaikenlaiset ratsastajat luotettavasti esteiden yli. Uskaliaan ratsastajan kanssa voidaan jo vähän lisätä vauhtia, mutta Panda on innostuessaankin kenen tahansa hallittavissa. Rennot ja rauhalliset maastot ovat tamman mieleen, eikä sen kanssa tarvitse pelätä hepuleita tai säikkymisiä.

Ketään ei varmaan yllätä, että Panda tulee kaikkien kanssa toimeen ja onkin myös helppo matkustuskaveri. Se lastautuu ilman mitään ongelmia ja odottelee omaa vuoroaan rauhassa. Sen voi jättää vaikka yksin odottelemaan kisapaikallakin ja se odottelee kovin nätisti. Kisoissa sillä on hieman enemmän pilkettä silmäkulmassa kuin kotona treenatessa, mutta silti se on hyvin tasainen ja varma hyppääjä.

i. Calburn's Punchline
conn
ii. Hardcore Hype Beast iii. evm
iie. evm
ie. Calburn's Triple Threat iei. evm
iee. evm
e. Calburn's Azteca
conn
ei. Paladin eii. evm
eie. evm
ee. Nevahill Camtono eei. evm
eee. evm

12.05.2021 t. Demogorgon Wau (i. Arraxx)
03.02.2022 t. Blumenfelds Pandemonium (i. Buckleberry Dandy)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 5 / 4
Ominaisuuspisteet (ERJ) 1856.49 Kuuliaisuus ja luonne 647.54
Hyppykapasiteetti 624.78 Rohkeus 584.17

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.