Pauwau Showjumpers

Mad Tea Party WauEV-II

Lempinimi Maddy
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi 54,296875%, tamma
Syntymäaika 28.06.2023
Säkä, väri 147cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 130cm
Rekisterinumero VH23-029-0207
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 08.07.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

07/23 EV-II tilaisuus


Luonnekuvaus

Mad Tea Party Wau on omasta mielestään kuningatar ja kaikkien yläpuolella. Ja kaikki siis sisältää ihan kaikki, niin hevoset, muut eläimet kuin ihmisetkin. Maddyahan ei komennella, tamma itse on se joka komentaa. Ruunikko on niitä tammoja, joille lähetetään hakemus kolmena kappaleena kirjallisena. Maddyn kanssa tarvitsee pitkän pinnan ja tietynlaisen asenteen, jotta tulee toimeen edes jotenkuten. Hermoja ei sovi menettää, sillä tamma menettää ne sitten vielä pahemmin. Sade ja lätäköt ovat ällöttäviä, kuten mutakin. Neiti hienohelma ei voi sietää huonoa keliä ja se välillä aiheuttaa vähän ongelmia.

Ratsastaessa Maddy on herkkä ja ei siedä ylimääräistä säätämistä. Se reagoi pieniinkin apuihin ja se reaktio sitten vaihteleekin. Välillä se toimii kuin ajatus, toisinaan se potkii takajaloilla ja protestoi apuja. Sillä ei ole vaikutusta, onko kuinka kevyitä ja oikeita apuja, jos ei Maddya huvita kuunnella apuja. Hyvänä päivänä ruunikko on aivan huikea esteponi, toisena päivänä sitä ei meinaa saada maapuomista yli. Tammalla on upea hyppytekniikka ja hieno laukka, mutta hankala luonne vähän pilaa tätä kokemusta. Kun yhteistyö pelaa, se menee 130cm radankin liidellen. Maastoilu ei ole oikein Maddyn juttu, juurikin niiden keliasioiden takia.

Yllättävästi Maddy on ihan mukava reissukaveri, toki omat oikkunsa se tuo mukanaan reissuihin. Mutta se on ehkä vähän helpompi reissuissa, kuin kotona. Kisaympäristö tuntuu sopivan sille, hälinässä se viihtyy ja kisatunnelma virittää sitä sopivasti. Osaa se silti pistää ranttaliksi halutessaan ja voi todeta, että ei tee mitään. Verryttelyssä se ei nää eikä kuule muita, joten ratsastajan pitää olla hereillä. Radalla on ihan sama, tuleeko sitä vettä vaakatasossa tai mitä tahansa, yleensä Maddy pistää siellä kaiken peliin. Jos kotona ratsastuksen sujuvuus on ailahtelevaista, kisoissa harvemmin on ihan niin hankalaa.

i. Dalibor v.d. Low
drp 52,34375%, rnvkkkm, 148cm
EV-II
ii. Istria Dandelion iii. Siroslaw Woods
iie. Pencalow Dayanara
ie. Zauberbaum v.d. Low
EV-I
iei. Fifth Zip It ERJ-I, YLA1
iee. Lowlands Alaska EV-II
e. Sycamore Queen of Hearts
drp 56,25%, rt, 146cm
EV-I, PSB-II
ei. Sycamore Golden Hour
drp 37,5%
ERJ-I
eii. Blumenfelds Golden Cape wpb 75% *
KTK-II
eie. Quinley vd Elixir kwpn
EV-I, KTK-III
ee. Blumenfelds Queen's Gambit
ERJ-I, PSB-II
drp 75%
eei. Mascadeur di Sierra it rp 50% **
eee. Four Leaf Queen Of Mean

* wpb 50% (xx x wB)
** drp 50% (xx x conn) x wpb 50% (wpb 50% (wB x xx) x wpb 50% (wpb 50% (hann x wA) x wpb 50% (hann x wB)))

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 8 / 7
Ominaisuuspisteet (ERJ) 3878.39 Kuuliaisuus ja luonne 1284.82
Hyppykapasiteetti 1279.06 Rohkeus 1314.51

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.