Pauwau Showjumpers

Sycamore Queen of HeartsEV-I, PSB-II

Lempinimi Hertta
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (56,25%), tamma
Syntymäaika 01.05.2022
Säkä, väri 146cm, rautias
Kasvattaja Sycamore Ponies
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 120cm
Rekisterinumero VH22-029-0201
hevonen on täyttänyt 8 vuotta 01.06.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

07/22 EV-I - tilaisuus
03/23 PSB-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Hertta on energinen ja hieman tohelokin ponitamma. Se on aina menossa ja samalla koheltaa menemään, mikä ei ola se paras yhdistelmä. Yllättävän vähän Hertalle kuitenkaan käy oikeasti mitään, mutta läheltä piti -tilanteita kyllä riittää. Onneksi saikkuja ei ole juuri tarvittu, koska Hertta on aivan surkea pysymään paikoillaan. Se tarhaakin yhdessä isoimmista tarhoista kavereiden kanssa, että sillä on tilaa juosta. Kaveritkin onneksi jaksavat touhuta, sillä Hertta haluaa niistä usein seuraa. Taluttaessa tarvitsee olla aika jämäkkä, koska muuten poni vie minne huvittaa. Kaikkialla olisi kaikkea kivaa, mitä Hertta haluaisi käydä tutkimassa.

Hoitaessa rautias ei malttaisi seistä paikoillaan, vaikka onkin ihan kiltti. Se säätäisi kokoajan jotain ja olisi sitä mieltä, että töihin olisi pitänyt mennä jo. Hertta steppailee paikoillaan, kilisyttelee ketjuja jos on niistä kiinni, hamuaa kaikkea mihin yltää ja lista vain jatkuisi. Näitä on turha yrittää estää, koska se kyllä keksii jotain muuta. Kunhan pinna kestää Hertan touhut, sen saa kyllä hoidettua ja varustettua ihan hyvin. Heinien syöttäminen saattaa vähän auttaa, tosin tamma onnistuu silti säätämään kaikkea samalla. Minttukarkkeja se voisi syödä vaikka loputtomiin, joilla sitä voikin yrittää hieman lahjoa.

Ratsastaessa vauhti ei hyydy, päinvastoin. Hertalla tuntuu olevan vain yksi vaihde ja se on täysiä. Aikamoisen työn saa tehdä, ettei tamma vain painele menemään. Koululiikkeisiin se keksii helposti myös omia kuvioita, joten selässä saa olla tarkkana. Se tuntuu juoksevan koululiikkeet läpi ja on sitten, että joko tulisi niitä esteitä. Hyppäämistä tamma rakastaa ja vauhti vain kiihtyy, kun se innostuu kovin. Vauhdista huolimatta esteillä se ei juuri kohella, toki ei voi ihan holtittomaksi hommaa päästää. Maastoilu on Hertan kanssa myös vauhdikasta, joten rentoja käyntimaastoja tämän kanssa on turha lähteä yrittämään.

i. Sycamore Golden Hour
drp 37,5%, rnkm, 148cm
ERJ-I
ii. Blumenfelds Golden Cape
wpb 75%
KTK-II
iii. Goldenstein wpb 50%
KTK-I
iie. Llanberis Evnissyen wB
KTK-II
ie. Quinley vd Elixir
kwpn
EV-I, KTK-III
iei. Switchblade II
EV-I, ERJ-I, HANN-II, KTK-II
iee. Queenlike
EV-II, KTK-II
e. Blumenfelds Queen's Gambit
drp 75%, vkk, 146cm
ERJ-I, PSB-II
ei. Mascadeur di Sierra
it rp 50%
eii. Beauchamp Mascarpone drp 50%
KTK-II
eie. Velveteen Rabbit wpb 50%
ee. Four Leaf Queen Of Mean
nf
eei. Heerlijkhoeve Windango
eee. Milkyway's Grace Of Monaco
KTK-III

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. /
Ominaisuuspisteet (ERJ) Kuuliaisuus ja luonne
Hyppykapasiteetti Rohkeus

31.01.2023 ERJ-Cup Couture - 90cm 1/76

Näyttelyt

22.01.2023 VSN Sycamore, Halter Champion tuom. Launi


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.