Pauwau Showjumpers

Blumenfelds Nanduhria

Lempinimi Nanna
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (53,125%), tamma
Syntymäaika 08.09.2023
Säkä, väri 144cm, ruunikontiikerinkirjava
Kasvattaja Blumenfeld Ponies
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 110cm
Rekisterinumero VH23-029-0392
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 08.11.2023

Kuvat © Moorwiesen Pictures

Luonnekuvaus

Blumenfelds Nanduhria on veikeän näköinen poni. Se herättää huomion kaikkialla, koska pilkulliset ponit nyt ei ihan jokapäiväisiä ole. Lapset rakastavat Nannaa ja Nanna lapsia. Tamma on helppo tapaus kaikin puolin, mutta siitä löytyy sopivasti potkua hyväksi kilpaponiksikin. Nanna on mukava hoitaa, se oikeastaan nauttii kaikesta huomiosta. Vaikka se olisikin eläinlääkäri jonkun piikin kanssa tai lapsi harjaamassa sitä vähän haparoivasti. Kaikki onnistuu tämän kanssa ja mistään ei tarvitse koskaan tapella. Se ei edes luimista korvia, vaikka olisi joku vähän ikävää. Sen kanssa kaikki vain on yksinkertaisesti helppoa.

Ratsastaessa Nannalla on kiva oma moottori. Se ei ole mikään raketti, ellei pyydetä, mutta ei sitä tarvitse patistella eteenpäinkään. Se menee automaattisesti aika sopivaa vauhtia ja työskentelee mielellään. Se kuskaa myös hyvin pienempiä lapsia ja kokeneempienkin kanssa pystyy viemään eteenpäin. Esteillä sillä löytyy vähän enemmän vauhtia ja sen saa kyllä laukkaamaan täysiä, jos tahtoo. Nannalla on hyvä hyppytyyli ja se rakastaa hypätä. Oikeastaan se rakastaa kaikkea mitä sen kanssa tehdään, oli se sitten sileän työskentelyä, hyppäämistä, ohjasajoa, maastoilua tai vaikka maastoesteitäkin.

Nanna on mutkaton reissukaveri. Se matkustaa yksin tai kenen kanssa vain, missä härvelissä vain. Tiikerinkirjavaa ponia ei tunnu mikään hetkauttavan ja se on kuin kotonaan missä vain. Verryttelyssä sitä ei häiritse vaikka joku menisi todella läheltä, vaan se keskittyy omaan ratsastajaansa. Radalla se antaa kaikkensa, jos ratsastaja haluaa mennä hitaammin, se menee hitaammin. Mutta jos halutaan mennä niin sanotusti täysiä uusinnassa, sekin onnistuu. Nanna on kiva kaveri ensimmäisiin kisoihin, mutta sillä on myös paljon annettavaa jo kokeneemmallekin nuorelle kisaajalle.

i. Chewbacca Wau
drp 43,75%, rn, 147cm
ii. Weatherly's Chumbawamba
drp 87,5%
iii. Chunky Charm
drp 75% (drp 50% (xx x nf) x wB)
iie. Weatherly's Dishwalla
nf
ie. Pacific Dawn xx
xx
iei. Dangerous Jist xx
iee. Pacifica xx
e. Hartwig's Noria
drp 62,5%, rntkkrj, 143cm
ei. Dios Oxford
brp 75%
eii. Dios Osmond
nf
eie. Dios Luella
brp 50% (conn x ox)
ee. Novelle
drp 50%
eei. Vilfred
drp 50% (knn x nf)
eee. Norene
drp 50% (xx x nf)

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 2 / 5
Ominaisuuspisteet (ERJ) 850.54 Kuuliaisuus ja luonne 280.8
Hyppykapasiteetti 289.23 Rohkeus 280.51

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.