Pauwau Showjumpers

Pauwau Graveyard Groovemeriitit

Lempinimi Kurttu
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 10.06.2021
Säkä, väri 171cm, rautias
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0202


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Jos Pauwau Graveyard Groove olisi ihminen, se olisi jatkuvasti bilettämssä. Se ei liikkuisi laittamattomana ihmisten ilmoilla ja nauttisi huomiosta. Toki Kurttunakin tunnettu tamma nauttii hevosenakin huomiosta. Se on nätti hevonen ja tietää sen itsekin. Rautias on hyvin eloisa ja olisi aina menossa. Se on oikein kiltti, mutta menojalkaa meinaa vipattaa aina. Tammalla olisi aina kiire johonkin, vaikka se tuskin itsekään tietää, että minne. Kurtun lempinimi herättää aina pieniä tyrskähdysiä, koska kuka nyt kutsuu hevostaan Kurtuksi. Rautias kuitenkin nauttii hoitotoimenpiteistä, koska pitäähän hienon leidin näyttää kauniilta.

Bilettämisen vastakohtana Kurtussa on myös hieman työnarkomaanin vikaa. Jos tammalta kysyttäisiin, voitaisiin tiettyjä tehtäviä hioa vaikka tunti tolkulla. Se ei oikein koskaan malttaisi pitää taukoja ratsastaessa tai ylipäätään lopettaa. Tammalla on kauniit liikkeet, jotka ovat myös älyttömän mukavat istua. Kurttu tekee hyvin pitkälti mitä pyydetään, ellei se ole aivan varma, että pyydetty asia ei ole millään tavalla järkevä. Esteillä tammalla on kaksi vaihdetta. Varma opetusmestari, joka kuljettaa ratsastajan esteestä kuin esteestä yli. Toisena sitten hieman hullu estehevonen, joka vie kokeneen ratsastajansa vauhdilla radasta läpi. Se hyppää molemmissa tapauksissa hyvällä tekniikalla, jälkimmäisessä tosin tulee enemmän virheitä, mutta myös enemmän voittoja.

Kurttu lastautuu ja matkustaa hyvin. Sen kanssa reissut ovat ihan leppoisia, koska sen kanssa ei tarvitse keskustella mistään. Se nauttii huomiosta, mitä se kyllä kerää nätillä ulkomuodollaan. Se myös kerää katseita radalla, kun se pistää parastaan. On itseasiassa aika kaunis näky, kun suurehko rautias tamma kiitää esteistä yli näppärästi, mutta ei silti sähellä tai mokailekaan hirveän usein. Kurttu menee kisoissa kokemattomillakin ratsastajilla pienempiä luokkia, mutta se syttyy täysillä vasta isoissa luokissa.

i. Ghost Opera
hann, m, 176cm
KTK-II, Ch
ii. Ghost Stories iii. Guilty Crown
iie. Deadly Kisses
ie. Juliett iei. Jaguar in Jail
iee. Berenice
e. Khiara Karisma
hann, rt, 165cm
ei. Revenoir’s Kastor eii. Kamouflage
eie. Revenoir’s Indiana
ee. Ghitte Geneva eei. Garuda
eee. Bijou Bellina

00.00.0000 t. Pauwau (i. isä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5700.11 Kuuliaisuus ja luonne 1904.22
Hyppykapasiteetti 2006.99 Rohkeus 1788.9

31.07.2022 ERJ-Cup Couture - 150cm 3/98


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.