Pauwau Showjumpers

Khiara Karismameriitit

Lempinimi Karkki
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 20.12.2020
Säkä, väri 165cm, rautias
Kasvattaja evm
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0111
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © Cherie CC BY 2.0

Luonnekuvaus

Kun Karkki saapui nelivuotiaana Pauwauhun, mä ihastuin siihen heti. Tai oli siihen ihastuttu ja myynti-ilmoituksessa, mutta rautias tamma vei kaikkien sydämet samantien. Karkki on hyvin kiltti ja rakastaa kaikkia. Se nauttii yli kaiken rapsutuksista, harjauksesta ja tottakai herkuista. Ja kaikkien taskuista juuri Karkille löytyy jotain, varsinkin omenoita, jotka ovat tunnetusti tämän rautiaan lempiherkku. Se on todella helppo hoitaa, kun se vain nauttii seurasta ja huomiosta. Sen kanssa saa säheltää ties mitä ja voi antaa vaikka lapselle hoidettavaksi. Se onkin monelle nuorelle toiminut opetusmestarina tallin puolella.

Ratsuna Karkki ei myöskään petä. Selkään voi laittaa kenet hyvänsä ja tamma tekee mitä pyydetään. Toki se saattaa kokemattomien kanssa hiukan luistaa ja vaatii osaamista, että tekee kunnolla. Koulukiemurat se tekee kiltisti ja osaakin normaalia enemmän estehevoseksi. Siltikin esteet on se juttu. Kokemattomat voivat hypätä sillä pieniä ja se menee rauhassa, mutta kun esteet kasvavat, kasvaa vauhtikin. Isommilla esteillä Karkkia joutuu hieman hillitsemään, koska rautias innostuu niin valtavasti. Se on nopea käännöksissään ja hyppää puomeja varoen. Turhia puomeja Karkki ei ota koskaan, vaikka vauhtia olisikin turhan paljon.

Tamma viihtyy hyvin muidenkin hevosten seurassa. Se ei ole mikään pomottaja, mutta ei pahnan pohjimmainenkaan. Se antaa tilaa jos joku toinen sitä vaatii, mutta puolustaa kyllä heikompia. Se on myös hyvä kasvattaja, sillä toisinaan se kaitsee muidenkin varsoja. Matkustajana se on leppoisa tapaus ja yksi helpoimpia reissulaisia. Kisapaikoilla se odottelee omaa vuoroaan kiltisti, hieman tohinaa seuraten. Verryttelyssä se menee sulassa sovussa muiden kanssa ja se tuntuu itsekin tietävän, mitä hevosia kannattaa väistellä. Radalla se pistää parastaan ja Karkki loistaa, kun päästään ratsastamaan kunnolla aikaa.

i. Revenoir’s Kastor
hann
ii. Kamouflage iii. evm
iie. evm
ie. Revenoir’s Indiana iei. evm
iee. evm
e. Ghitte Geneva
hann
ei. Garuda eii. evm
eie. evm
ee. Bijou Bellina eei. evm
eee. evm

10.06.2021hann-t. Pauwau Graveyard Groovei. Ghost Opera VH21-011-0202

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5646.01 Kuuliaisuus ja luonne 1976.95
Hyppykapasiteetti 1883.17 Rohkeus 1785.89

28.02.2023 ERJ-Cup Pauwau - 90cm 4/92

Näyttelyt

10.04.2022 NJ Lingård, irtoSERT tuom. Jannica
17.02.2023 NJ Tuoninen, irtoSERT tuom. Jannica


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.