Pauwau Showjumpers

Hey Sailor Scar

meriitit
Lempinimi Loru
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 04.07.2020
Säkä, väri 168cm, ruunikonkimo
Kasvattaja Gestüt Asgardhof
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH20-011-0179
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Loru on yhtä ihastuttava luonteeltaan, kuin ulkonäöltään. Kaikki rakastavat Lorua ja Loru rakastaa kaikkia. Tosin Lorulla on yksi ihminen ylitse muiden ja se on tallin oma kengittäjä, koska häneltä löytyy aina spesiaaliherkut tammalle. Loru on helppo hoitaa ja se on hyvin hellyyttävä. Se tykkää rapsutuksista sekä herkuista ja ihan vain olemisesta. Kunhan joku pitää seuraa, on Lorun maailmassa kaikki mallillaan. Tammalla ei ole huonoja tapoja, se vain on todella helppo hoitaa ja se onkin aina kiistelyn aihe, kuka tänään saa hoitaa Lorun. Tamma pelkää myrskyjä kamalasti, mutta selviää niistä, kunhan sillä on joku seurana.

Ratsuna Loru on todella ihana, se tekee juuri kuin pyydetään. Se on sopivan herkkä ja tekee niinkuin pyydetään. Se ei ole koskaan harannut vastaan, edes vaikka tehtävät olisivat ne kaikista tylsimmät. Se jaksaa puurtaa samaa tehtävää kauan, se luottaa ratsastajaansa myös sokeasti. Siltä voi pyytää mitä vain, Loru yrittää parhaansa aina. Tammalla ei tunnu olevan huonoja päiviä. Esteet on kovasti tamman mieleen ja se hyppää aina korvat tötteröllä. Ikinä ei ole tarvinnut pelätä, että Loru lähtisi käsistä, vaan se menee pyydettyä vauhtia. Maastossa tamma on myöskin helppo ratsu, kunhan keli on sopiva. Se menee juuri sitä vauhtia kun halutaan, eli tamman kanssa onnistuu rennot käyntimaastot kuin kunnon vauhditkin.

Ketään ei varmastikaan yllätä, jos kerrotaan Lorun olevan helppo lastata ja se myös matkustaa moitteettomasti. Sen käytöksessä vieraissa paikoissa ei ole myöskään mitään sanomista. Eli kaikin puolin helppo tapaus, mikä on oikein kiva, kun tallista löytyy myös haastavia tapauksia. Loru olisi aina hörisemässä suloisesti muille hevosille ja ihmisille, koska se haluaisi kovasti tutustua kaikkiin. Se pystyy kuitenkin myös keskittymään suoritukseen täydellisesti, joten sekään ei ole ongelma.

i. Han Solo
hann, rnkm, 169cm
ii. Hellraiser iii. Houston
iie. Maelstorm xx
ie. Black Market Baby iei. Blackmail
iee. Conundrum
e. Cutie Mark Crusader
hann, trn, 168cm
ei. Casino Boogie eii. Cosmic Charlie
eie. Hysteria
ee. Bellezza eei. Beowulf
eee. Overlove

01.01.2021 t. Indira v. Helmwald (i. Ibiza v. Helmwald)
17.03.2021 t. Pauwau Fairytale (i. Pauwau Farao)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 7605.48 Kuuliaisuus ja luonne 3237.12
Hyppykapasiteetti 2218.82 Rohkeus 2149.54

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.