Pauwau Showjumpers

Londondark Ark

EV-I
Lempinimi Donny
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 01.02.2020
Säkä, väri 168cm, rautias
Kasvattaja Arkholme Gård
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH20-011-0132
hevonen on 8-vuotias

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Londondark Ark on tallin komeapoika ja se tietää sen itsekin. Donny on orien ori, se esiintyy aina kun vain on mahdollista ja joku saattaa olla katsomassa. Se onkin hauska ilmestys, kun se rentoutuu silloin, kun kuvittelee ettei kukaan näe. Ori on kunnon mahtailija, mutta sen ulkonäöllä se voi saada sitä vähän anteeksi. Donnylle ei kelpaa mikään muu, kuin olla kiiltävän puhdas. Se nauttii hoidettavana olemisesta, koska pitäähän orin näyttää hyvältä. Eläinlääkärin vierailuja se ei arvosta, mutta käyttäytyy niissäkin tyylikkäästi. Hienot orit eivät vikuroi tai käyttäydy huonosti, se tuntuu olevan Donnyn ajatusmaailma. Se on toki ihan oiva ajatusmaailma, helpottaa meidän ihmisten hommia.

Ratsuna Donny on myöskin hyväkäytöksinen, mutta sen kanssa tarvitaan toisinaan aimo annos kärsivällisyyttä. Orin mahtaillessa se saattaa liikkua hieman hassusti ja keskittyminen menee ihan muualle, kuin töihin. Se tosin liikkuu aina näyttävästi, koska jokuhan saattaa nähdä. Siltä irtoisi varmasti kouluradoillakin ihan nätit liikkeet, mutta edukseen se on esteillä. Donny rakastaa isoja esteitä, onhan se nyt näyttävä hypätä isoja esteitä. Pieniä esteitä se katsoo hieman turvan vartta pitkin, mutta menee nekin mukisematta. Maastoilu ei oikein sovi hienolle orille, siellähän voi olla vaikka kuraa. Toisinaan sen kanssa on ihan mukava käydä maastossa, mutta keli pitää olla hyvä. Muuten Donny ei poistu kotipihasta mihinkään.

Donnyn on aina päästävä ensimmäisenä rekkaan, koska aina pitää olla ensimmäinen. Ori vain ei ole tajunnut, että silloin se ei voi päästä ensimmäisenä ulos. Ulospääsyä odotellessa Donny välillä meinaa vähän hermostua ja kuopia rekan lattiaa, mutta pienellä kommennuksella osaa olla taas kunnolla. Kisoissa vaatii paljon työtä, että Donnyn saa keskittymään. Siellä tietysti olisi niin paljon uusia tyyppejä hurmattavana.

i. Londonsaphir
ERJ-II
ii. Londontopas ERJ-I iii. Londonrubin ERJ-I, KTK-II
iie. Jade die Libelle ERJ-I
ie. Chablis PB iei. Crixus VIR MVA Ch, KTK-I, ERJ-I, YLA1
iee. Mentha
e. Alexa Clover
KTK-III, EV-II
ei. A Way Out ERJ-II, KTK-II eii. A Way Off Day Off ERJ-I
eie. Kittycat ERJ-II
ee. Cranleigh Domenica ERJ-III, KTK-III eei. Decurio
eee. Veruca

11.03.2021 t. Pauwau Luscious Lemon (e. Pauwau Problematic Pomelo)
14.05.2021 o. Londonhart v. Helmwald (e. Cathartia)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6618.14 Kuuliaisuus ja luonne 3702.1
Hyppykapasiteetti 1424.7 Rohkeus 1491.34

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.