Pauwau Showjumpers

Touché Amoré

meriitit
Lempinimi Tutu
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 15.04.2020
Säkä, väri 163cm, ruunikonkimo
Maahantuoja VRL-09979
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 140cm
Rekisterinumero VH21-011-0022


Kuvat © Franz Venhaus CC BY-ND 2.0

Luonnekuvaus

Touché Amoré eli ihan vain Tutu on se tallin lempeä äitihahmo. Se huolehtii niin ihmisistä kuin muista hevosistakin, jos sitä vain joku tarvitsee. Sen huomaan siis voi huoletta jättää uudet tulokkaat tai hieman aremmatkin hevoset. Tai miksei myös ihmisetkin. Jos joku jännittää hevosia, on Tutu varma valinta tutustuttamaan ihminen hevosiin. Tutu on kaikessa aina innolla mukana, mutta osaa myös hillitä itsensä, joten innostus ei ole ylitsepursuavaa. Tammalla tosin on yksi huono tapa, nimittäin se pullistelee satuloidessa. Tämän uskotaan olevan peruja vanhasta kodista, jossa on mahdollisesti kiristetty vyö liian nopeasti tiukalle. Muuten Tutu on todella helppo hoidettava ja se nauttii kauneushoidoistaan.

Ratsuna Tutu mukautuu hieman ratsastajan mukaan. Kokemattoman se kuljettaa varmasti, ihan sama mentiinkö sileällä vai esteitä. Kokeneemmalta se hieman vaatiikin jotain ja saattaa kokeilla, jos pääsisi luistamaan tehtävästään. Mutta yleensä kimo tekee hyvällä motivaatiolla töitä ja se on helppo saada tekemään mitä haluaa. Esteet on kuitenkin se juttu, että kun estekorkeus alkaa nousta tarpeeksi, alkaa Tutukin syttyä. Sen askellajeja on helppo säädellä ja sillä on aika portaaton säätö olemassa, ratsastajan täytyy vain osata pyytää. Maastoilija Tutu ei oikein ole, se kyllä menee seuran kanssa ihan kiltisti, mutta viihtyy paremmin turvallisesti kentällä tai maneesissa.

Tutua ei paljoa hetkauta matkustelut tai vieraat paikat, se on kaikkialla kuin kotonaan. Sille ei myöskään ole ongelma pitkät matkat, kunhan nyt välillä ruokaa saa. Porkkanat on tamman lempiherkku, joten viimeistään niiden avulla Tutu jaksaa vaikka maailman ääriin. Pullistelu ei katoa kisapaikoillakaan, mutta siellä se on helpompi huijata lopettamaan. Kisoissa tamma antaa kaikkensa, ellei sille satu harvinainen huono päivä, jolloin meno ei ole kovinkaan kaunista. Tammaa ei häiritse muut hevoset, mutta kisapaikoilla se viihtyy hieman sivummassa.

i. Toulouse
hann
ii. Townsend Tenpenny
hann
iii. evm
iie. evm
ie. Krishane
hann
iei. evm
iee. evm
e. Pink Martini
hann
ei. Paraller Universe
hann
eii. evm
eie. evm
ee. Jewel
hann
eei. evm
eee. evm

23.02.2021 t. Pauwau Columbine (i. Conquistador)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 9 / 8
Ominaisuuspisteet (ERJ) 4669.02 Kuuliaisuus ja luonne 1890.44
Hyppykapasiteetti 1327.19 Rohkeus 1451.39

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.