Pauwau Showjumpers

Pauwau Lanyardmeriitit

Lempinimi Larry
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 02.01.2022
Säkä, väri 166cm, rautias
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0009


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Jokaisesta tallista löytyy se yksi ihana, yritteliäs hevonen. Pauwaussa tätä viittaa kantaa Larry, joka on ihastuttanut jokaisen sen tavanneen. Ori on aina hyvällä tuulella, helppo käsitellä ja yrittää parhaansa. Mitä muuta sitä voisi hevoselta, vieläpä orilta, toivoa? Välillä yhdessä pohditaan, onko joku mennyt salaa ruunaamaan sen. Rautias nauttii rapsutuksista ja on kiltisti hoitaessa. Se on juuri siinä missä pyydetään ja siirtyy kun sanotaan. Varusteet saa laittaa rauhassa. Eläinlääkärit, kengittäjät ja muut saavat myös tehdä hommansa rauhassa, sillä Larry ei pistä vastaan mistään.

On aina ilo lähteä ratsastamaan orilla. Se kun yrittää aina parhaansa, niin treeneistä jää hyvä fiilis, vaikka ei menisikään ihan putkeen. Sillä on vahva oma moottori, jota ei paljoa tarvitse käynnistellä. Larry yksinkertaisesti rakastaa työntekoa, vaikka ei aina olekaan ihan paras. Se vääntää mielellään myös kouluradan kuvioita, vaikka ei olekaan se sulavaliikkeisin niissä. Esteillä rautias kiihtyy nollasta sataan ihan hetkessä, jolloin sen kanssa saa olla tarkkana. Se kyllä kuuntelee pidätteitä ja ne usein toimivat, mutta välillä innostus vie voiton. Varovainen se on silti hypätessään hyvällä tekniikallaan.

Matkustaminen on myös kovin helppoa, sillä Larrylle käy aivan kaikki. Se myös tyytyy vähään ja on se outo hevonen, joka ei edes ilmoita, jos hänen ruokansa on jäänyt välistä. Muiden pistäessä metelin pystyyn kun ruuat ei ole edessä, on ori hiljaa ja tyytyy kohtaloonsa. Larry viihtyy kisapaikoilla ja kotiutuu niihin aika heti. Verryttelyssä se yleensä vielä malttaa mieltänsä, eikä vauhti kiihdy ihan hirveästi. Mutta kun päästään radalle, ei mikään pitele oria enään. Se kyllä menee kiltisti ja kuuntelee mihin mennään, mutta vauhtia olisi liikaa. Ja auta armias jos kisat ovat nurmipohjalla, koska silloin jostain löytyy vielä pari napsua lisää vauhtiin.

i. Land of Confusion
hann, rt, 170cm
ii. Liquid Spirit iii. Little Dead
iie. Visions of Angels
ie. Silver Linings iei. Seven Stones
iee. Lilywhite Lilith
e. Skyline Boulevard
hann, rnkm, 163cm
ei. Sky Fly eii. Siracchi
eie. Ravenhills Florence
ee. Pompadour's Bellatrix eei. Bourbon Streets
eee. Pompadour's Alice

00.00.0000 t. Pauwau (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6676.52 Kuuliaisuus ja luonne 2364.43
Hyppykapasiteetti 2198.96 Rohkeus 2113.13

30.06.2022 ERJ-Cup Harmony - 130cm 4/72


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.