Pauwau Showjumpers

Pauwau LamborghiniEV-II

Lempinimi Lambo
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 11.07.2022
Säkä, väri 166cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0192
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 15.07.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

07/22 EV-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Lambo on todella sympaattinen tapaus. Ori on kuin innokas ja kiltti pikkupoika. Se on aina valmiina hommiin ja yrittää parhaansa, ihan sama mitä tehdään. Se on leppoisa, mutta syttyy silloin kun sitä tarvitaan. Lambon kanssa harvemmin tulee mutkia matkaan, kunhan sillä pysyy rutiinit ja treenirytmi päällä. Se kerää helposti energiaa, mutta yleensä kerääntynyt energiakin saadaan hallitusti purettua. Ruutinin muutoksille se on vähän herkkä, se saattaa reagoida niihin mahansa kanssa. Kunhan reissussakin huolehtii, ettei Lambon rytmi muutu mihinkään, kaikki toimii oikein hyvin.

Hoitaessa Lambo on helppo, kunhan tietää järjestyksen. Se tosin on kirjoitettu karsinan oveen, joten se on vaikea olla osaamatta. Ensin pitää ehdottomasti moikata namin kera, sitten putsataan kaviot. Harjaus aloitetaan päästä, kaulan kautta kroppaan ja sitten jalkoihin lopuksi. Ei Lambo mitenkään järkyttäviä hepuleita väärästä järjestyksestä saa, mutta se tykkää ruutineista ja nämä sille on muodostunut ajansaatossa. Niistä pyritään pitämään kiinni, kun näitä rutiineja ei ole kovin vaikea noudattaa. Varusteissa on järjestys suojat, satula ja sitten suitset, joten siinä mennään aika perinteisellä järjestyksellä.

Lambo lämpenee hitaasti ratsastaessa, joten sitä tarvitsee alkuun hieman herätellä. Kun sen saa hereille, se kyllä tekee parhaansa mukaan mitä pyydetään. Koululiikkeissä sen jalat tuntuvat menevän solmuun, joten hirveän haastavia tehtäviä ei orin kanssa pysty tekemään. Esteillä taas ei ole pelkoa siitä, että jalat menisivät solmuun. Lambo kääntyy näppärästi ja hyppää leiskauttaa mistä vain esteestä yli. Sitä ei kiinnosta kukkakoristelut tai muut härpäkkeet, koska hyppääminen on vain parasta. Jos Lambon päästää vähänkään ryysimään, sen hypyn laatu kärsii ja puomeja kolisee herkemmin alas. Kun pitää järjen mukana touhussa, pysyvät puomitkin kannattimillaan.

i. Pauwau Lanyard
hann, rt, 166cm
ii. Land of Confusion iii. Liquid Spirit
iie. Silver Linings
ie. Skyline Boulevard iei. Sky Fly
iee. Pompadour's Bellatrix
e. Pauwau Graphite
hann, rn, 165cm
ei. Gangsters Don't Cry eii. Goner
eie. Obsession
ee. Laffy Taffy eei. Lemonhead
eee. Jelly Belly

00.00.0000 t. varsa (i. isä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6600.34 Kuuliaisuus ja luonne 2249.32
Hyppykapasiteetti 2245.76 Rohkeus 2105.26


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päiväkirjamerkintä (kirjoittajana omistaja)