Pauwau Showjumpers

Pauwau Graphitemeriitit

Lempinimi Pihla
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 15.01.2022
Säkä, väri 165cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0055


Kuvat © Fee-Fotografie

Luonnekuvaus

Pihla on aina menossa. Se on kuin koira, joka haluaa olla kaikkialla mukana ja osallistua aivan kaikkeen. Mihin tahansa oltaisiin lähdössä, tamma ilmoittautuisi mukaan. Se lähtee innolla kaikkeen touhuun mitä keksitään, tosin välillä se on turhankin innokas. Pihla on kuitenkin todella kiltti, vaikka usein sählääkin mennessään. Mitään pahaa se ei kuitenkaan tarkoita, vaikka välillä tallookin varpaille tai vauhti meinaa karata käsistä. Välillä sen menoa joutuu rauhoittamaan ihan kunnolla, ennen kuin hommia päästään jatkamaan.

Hoitaessa Pihla tykkäisi osallistua. Jos harjat jättää liian lähelle, ne saavat aika nopeasti kyytiä. Kavioita putsatessa se hamuaa takapuolta, se yrittää takakavioidenkin kohdalla samaa. Jokaikinen kerta se yrittää sitä, vaikka kertaakaan se ei ole ylettänyt. Joten on ihan perinteinen näky, että Pihla on ihan mutkalla kavioita putsatessa. Muutenkin se hamuaisi kaiken. Suojien laitto on myös lempparipuuhaa, sillä siinä pääsee myös auttamaan. Joten vaikka Pihla antaakin hoitaa ihan nätisti, se on vähän turhan avulias ja vaatii hoitajalta pitkää pinnaa.

Töihin Pihlaa ei tarvitse suostutella, vaan se on aina halkeamassa innostuksesta. Sitä ei kiinnosta mitä tehdään, kunhan jotain tehdään. Se on kamalan yritteliäs ja jos ratsastaja on liian hidas, se ehtii tarjota melkein piffit ja paffit siinä välissä. Joten Pihlan kanssa saa olla itse myös nopea, jos ei halua esitellä koululiikkeitä esteradalla. Se hyppää oikein mielellään ja hyvin, tosin vauhti meinaa kiihtyä turhan herkästi. Sen kanssa saakin olla tarkkana, että ei päästä sitä juoksemaan ihan miten sattuu. Kun Pihlan saa keskittymään ja hieman rauhoittamaan menoa, se on oikein kiva ratsastaa niin sileällä kuin esteilläkin.

i. Gangsters Don't Cry
hann, rn, 165cm
ii. Goner iii. Guns For Hands
iie. Guns For Hands
ie. Obsession iei. Over You
iee. Way You Know Me
e. Laffy Taffy
hann, rnkm, 164cm
ei. Lemonhead eii. Liquorice Soldier
eie. Froot Loops
ee. Jelly Belly eei. Jungle Bells
eee. Hubba Bubba

00.00.0000 t. Pauwau (i. isä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6704.13 Kuuliaisuus ja luonne 2339.26
Hyppykapasiteetti 2245.66 Rohkeus 2119.21

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.