Pauwau Showjumpers

Pauwau Lunaria EV-II

Lempinimi Aria
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 10.01.2023
Säkä, väri 168cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH23-011-0007
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 15.01.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

01/23 EV-II tilaisuusLuonnekuvaus

Kun Ariasta kysytään millainen se on, mun tekisi mieli aina sanoa pieni ja pippurinen. Vaikka pienihän se ei ole, mutta pippurinen kylläkin. Tamma tietää mitä tahtoo ja usein saakin tahtonsa läpi, joten sen kanssa pätee se, että pitää saada se uskomaan, että se itse halusi jotain asiaa. Muuten voi löydä vaikka päätään seinään, koska Aria ei anna periksi. Hoitaessa se on ihan kiltisti, se ei tee mitään tuhmuuksia. Jos tallissa on levotonta, se helposti rupeaa levottomaksi, mutta ei yritä sen kummemmin mitään. Ruunikko tarvitsee oman rauhansa, jotta sillä ei mene kuppi nurin.

Ratsastaessa Aria on samaan aikaan helppo, että vaikea. Se kyllä tekee, kun osaa pyytää. Se vain usein toimii ihan eri tavalla kuin muut hevoset ja saattaa tehdä omia ratkaisuja. Toisinaan ne omat ratkaisut ovat ihan toimivia, välillä taas vähän vähemmän. Sileällä tamma olisi vähän malttamaton, se ei jaksa keskittyä mihinkään kauhean kauaa ja helposti homma menee hosumiseksi. Esteillä Aria on nopea, välillä liiankin, sekä taitava. Se hyppää kauniisti ja tarkasti, mutta tosiaan tekee niitä omia ratkaisuja, joten ratsastaja saa olla hyvin tarkkana. Sitä ei hetkauta erikoisemmat johteet tai mitkään kukkapuskat. Maastossa Aria viihtyy parhaiten ainoana hevosena, mutta vauhtia saisi mielellään olla. Käyntimaastot eivät ole ihan tämän neidin juttu.

Lastaamisen sujuvuus vähän vaihtelee, toisena päivänä se saattaa kävellä suoraan sisälle ja toisena päivänä vaatii houkuttelua. Yleensä kuitenkaan mitään isoja keskusteluita ei asiasta tarvitse pitää, joten sinänsä se on helppo reissukaveri. Kisoissa tamman periksiantamattomuus on tietysti melko hyvä juttu, koska se antaa kyllä kaikkensa radalla. Aria on vähän huono sietämään epäonnistumisia, joten välillä siltä nähdäänkin melkoisia pelastuksia radalla.

i. Pauwau Lamborghini
hann, rn, 166cm
EV-II
ii. Pauwau Lanyard iii. Land of Confusion
ERJ-I
iie. Skyline Boulevard
ERJ-I
ie. Pauwau Graphite iei. Gangsters Don't Cry
iee. Laffy Taffy
e. Pauwau Hortensia
hann, rnkm, 170cm
ei. Huckleberry v. Helmwald
ERJ-I
eii. Heinrich von Elke
ERJ-I, HANN-I, YLA2, KTK-III, VPVL-II
eie. Naomi von Diefenbach
ERJ-I, HANN-II, YLA3
ee. Pauwau Columbine
ERJ-I
eei. Conquistador
ERJ-I, KTK-I, VIP MVA Fn
eee. Touché Amore
ERJ-II

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6637.12 Kuuliaisuus ja luonne 2190.46
Hyppykapasiteetti 2248.28 Rohkeus 2198.38

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.