Pauwau Showjumpers

Pauwau Ginerva

meriitit
Lempinimi Ginny
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 15.04.2021
Säkä, väri 166cm, tummanruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0127


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Kaikki odottivat jännityksellä, ehkä hieman kauhullakin, Ginnyn syntymää ja kasvamista. Kukaan ei halunnut siitä emänsä kaltaista kiukkupussia ja isäkään ei siltä kannalta ollut se paras valinta. Kaikkien helpotukseksi Ginny on helpompi kuin emänsä, vaikka haastava tämäkin on. Ruunikko on käsiteltävissä ja tykkää enemmän tutuista tyypeistä, kuin ihan uusista naamoista. Tutut hoitajat saavatkin tehdä rauhassa kaiken, uusia pitää vähän testailla. Jos ne vaikka säikähtäisivät pois kun vähän näyttää hampaita ja kaviota. Nopea saa joka tapauksessa olla, koska Ginny on hieman kärsimätön tapaus.

Energiaa tältäkään ei kyllä puutu, sillä Ginnyn mielestä ei ole kuin yksi vaihde ja se on täysiä. Se on silti täysin ratsastettavissa ja kuuntelee jollain tasolla pidätteitä, se vain turhautuu herkästi, jos sen pitäisi pidempiä pätkiä mennä rauhassa. Turhautumista voi myös aiheutta liian kovat avut, väärät avut tai melkein mikä tahansa. Toisen treenaavan ratsukon turpa ärsyttää ja Ginny ei suostu hommiin. Kun sen kanssa saa yhteistyön sujumaan, on Ginny aivan loistava esteillä. Se on tarkka, menee juuri siitä mistä haluaa ja kokoaakin sitä laukkaa, jotta mahtuu menemään. Jos yhteistyö ei suju, puomit lentelee ja tamma kieltelee.

Ginny matkustaa helposti ja sitä ei haittaa matkan pituus mihinkään suuntaan. Sen lempiasia ehdottomasti on kisaaminen ja se on oppinut yhdistämään matkustamisen kisaamiseen. Odottelu on sille vaikeampaa ennen starttia, koska tamma haluaisi vain päästä menemään. Sillä helpottaa heti, kun tammaa ruvetaan varustamaan. Siltikin siitä huomaa selkeän malttamattomuuden, kun pitäisi päästä jo. Kisapaikoilla Ginnyä ei kiinnosta juuri muu, se keskittyy hyvin hommiinsa. Se on myös helpompi saada menemään, tosin jos ratsastajan kanssa ei mene jutut yksiin, ei ne mene kisoissakaan, vaikka siellä tamma antaa paljon enemmän anteeksi.

i. Galiletto
hann, rn, 170cm
ii. Gorgon iii. Galileo
iie. Heraldina
ie. Lenda iei. Lobus
iee. Etna Atomica
e. Weakerton's Kiesza
hann, rt, 165cm
ei. Kero eii. Kroeger
eie. One Sonic
ee. Weakerton’s Xscape eei. Xavier
eee. Cinnamon City

14.06.2021 o. Pauwau Grenade (i. Gravitino RWD)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5807.07 Kuuliaisuus ja luonne 1973.81
Hyppykapasiteetti 1903.69 Rohkeus 1929.57

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.