Pauwau Showjumpers

Galiletto

meriitit
Lempinimi Galle
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 28.07.2019
Säkä, väri 170cm, ruunikko
Kasvattaja | Maahantuoja Stig Diern, GER | Rubinedal
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0021


Kuvat © ransu.kuvat.fi

Luonnekuvaus

Galiletto on todellinen duracellpupu, se olisi aina menossa ja energiaa on vaikka muille jakaa. Galle ei pysyisi hetkeäkään paikoillaan, joten sille on ollut pakko keksiä kaikkia virikkeitä sekä sisälle että ulos. Orilla on paha tapa purra puuta tylsistyessään, joten virikkeet ovat olleet senkin kannalta hyödyllisiä. Tarhojen aitoja ei kuitenkaan haluta uusia vähän väliä, kun Galle keksii leikkiä majavaa. Kaikki tallilla käyvät koirat ovat oppineet välttelemään Gallea, sillä yksi orin lempipuuhista on jahdata koiria. Toki tietysti toisista koirista tämä on hauskaa, joten ne leikkivät välillä hippaa keskenään. Galle on yleensä hoidettava aika nopeasti, sillä se on vähän turhan innoissaan aina lähdössä töihin.

Ratsastaessa Gallelle on keksittävä tekemistä koko ajan. Välikäynneilläkin kannattaa keksiä jotain, koska muuten ori meinaa lähteä lentoon. Gallella onkin vähän useammin rankempia treenejä ja kokonaisia vapaapäiviä ei voi orilla pitää, sillä se tulee silloin aidoista ja seinistä läpi. Kun Gallen energian saa kanavoitua oikein, se on ihan näppärä ratsu. Se suorittaa sileälläkin sujuvasti koululiikkeitä, mutta esteillä se tietysti loistaa. Sattuneista syistä se myös loistaa kun ratsastetaan aikaa, yleensä vaan sillä tulee herkästi puomeja matkaan, jos sen päästää paahtamaan liian kovaa. Maastot eivät ole koskaan rauhallisia Gallen kanssa, vaan ratsastajan pitää olla aika hurjapäinen. Gallella on vain yksi vaihde ja se on täysiä.

Matkustaminen on orille hieman tuskaisaa, mutta se on oppinut sietämään paikoillaan seisoskelua. Tosin sille laitetaan aina rekkaan lelu, jolla se saa touhuta matkan ajan. Myös eväät viritellään vähän vaikeammin, jotta virikkeitä riittää. Kisapaikoilla Galle on edelleen aivan mahdoton energiapommi, sitä ei tunnu saavan millään väsytettyä. Sille ei tosin ole mikään ongelma vetää muutamaa starttia päivään ja pitkää kisaviikonloppua. Muilla hevosilla tosin meinaa mennä hermot suureen duracellpupuun.

i. Gorgon
hann, rt, 167cm
ii. Galileo
hann, rt, 168cm
iii. evm
iie. evm
ie. Heraldina
hann, rn, 167cm
iei. evm
iee. evm
e. Lenda
hann, rn, 168cm
ei. Lobus
hann, rnkm, 171cm
eii. evm
eie. evm
ee. Etna Atomica
hann, rt, 165cm
eei. evm
eee. evm

00.00.0000 t. varsa (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5748.92 Kuuliaisuus ja luonne 2217.59
Hyppykapasiteetti 1791.75 Rohkeus 1739.58

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.